3 beneficii pe care le aduce performantul HYUNDAI KONA

on
Categories: Informatii utile

Îndrăznește să fie diferit

Încă de când a fost proiectat, Hyundai Kona a fost gândit să facă față noilor tendințe din domeniul auto. Un autoturism elegant și spațios dotat cu tehnologie de ultimă generație, ce oferă funcții avansate de conectivitate, integrând telefoanele de tip smartphone, Kona permite utilizarea intuitiva și în siguranță a acestora în timpul deplasării.

1. Interior elegant

Confortul interior este îmbunătățit prin folosirea sistemului audio Krell, calitatea sunetului în habitaclu fiind superioară. Atenția pentru detalii pe care au acordat-o proiectanții acestei mașini contribuie la sporirea atractivității modelului.

Designul interior reflecta aspectul elegant al exteriorului. Plafonul este negru, ca și celelalte componente ale interiorului automobilului. Se vede o nota de culoare pe ramele fantelor de ventilație, în jurul schimbătorului de viteze, pe inelul butonului de pornire a motorului, cusătura tapițeriei, precum și pe volan. Șic și modern.

2. Încărcare wireless a telefonului tău

Automobilul Kona integrează un suport pentru încărcare wireless prin inducție (standard Qi). Starea de încărcare a telefonului este confirmată de un Led amplasat deasupra suportului.

3. Asistență din partea Kona atunci când conduci

Ce îți oferă Hyundai  SmartSense? Atunci când conduci prin oraș, chiar dacă este trafic și ai nevoie de atenție sporită beneficiezi de ajutorul unor sisteme de asistență.

Conducatorul auto al Kyundai Kona are parte de asistenta sporită la coliziune frontala, FCA,  detectarea pietonilor care traversează șoseaua chiar și prin locuri nepermise fiind un avantaj net. Cu ajutorul senzorilor radar și al camerei frontale, FCA acționează în trei etape. Inițial, sistemul te avertizează vizual și acustic, aplicând automat o forța de frânare a cărei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci când o coliziune este inevitabilă.

Accesorii de interior auto premium

Și cum orice automobil este dotat cu covorașe auto dedicate, pentru acest model covorașele sunt calitate premium și pot fi achiziționate de aici. Setul de preșuri pentru Kona face parte din Gama Premium. Este prevăzut cu un sistem anti-derapant astfel încât se fixează foarte bine pe suprafața podelei și conține 4 piese cu posibilitate de prindere în podea (butoni de fixare). Acești butoni te ajută sa fixezi accesoriile de interior auto foarte bine, mai ales în zona din față pentru a evita deplasarea în timpul condusului. Forma acestor covorașe auto dedicate copiază perfect decupajele interiorului mașinii Hyundai Kona.