3 imbunatatiri pe care le pot aduce unui mercedes glc

on
Categories: Informatii utile

Stim ca masinile sunt considerate in multe cazuri jucarii pentru oameni mari. Un frumos Mercedes GLC fie ca este SUV sau COUPE poate fi considerate o astfel de “jucarie”.  Accesoriile pe care le gasesti la interiorauto.ro sunt dedicate si compatibile iar montajul lor dau un aspect de tuning frumos.

Praguri mercedes glc

Praguri mercedes glc sunt imbunatatiri cu care se poate echipa un Mercedes GLC iar prezenta lor aduce plus de utilitate dar si design . Acestea pot fi montate cu usurinta de un profesionist; recomandam insa montajul intr-un service autorizat pentru o potrivire perfecta la fel ca orice element de caroserie . Pentru recomandare tuning auto bucuresti sau in alt oras din tara , tuning bucuresti sau firma tuning auto partenera in orice alt oras din tara nu ezitati sa ne contactati ; identificam continuu produse , service-uri si servicii pe care sa le punem la dispozitia clientilor nostrii .

Grila mercedes glc Panamericana Design

Grila mercedes glc Panamericana Design se asorteaza perfect mai ales in combinatie cu pragurile laterale . De retinut ca in cazul acestui accesoriu conteaza daca masina prezinta imbunatatiri precum camera 360 sau distronic. In cazul grilei exista varianta de culoarea Chrome Edition sau Black Edition .

Eleron mercedes glc luneta

Eleron mercedes glc luneta este cel de-al treilea element cu care poate fi accesorizat un Mercedes GLC . Ca si culori exista variante de negru mat, negru lucios sau nevopit ultima varianta viand o optiune buna pentru colantare dupa preferinta .  Foarte important in cazul eleronului portbagaj este achizitionarea acestuia in functie de tipul caroseriei; un eleron compatibil cu Mercedes GLC SUV nu este compatibil cu mercedes glc coupe si nici invers.

Nu sunt de neglijat nici protectia “jucariei” cu un set covorase mercedes glc dedicate stil tavita sau cu o tavita portbagaj mercedes glc  dedicata . Protejarea mochetei din interior de mizerie sau evitarea situatiilor neplacute ce pot aparea in timpul transportului bagajelor in portbagaj fac parte din pasiunea noastra pentru masini.

Uite o masina deja echipata :

Ramai informat si ai doar de castigat,

Drumuri bune