Alege covorase auto pentru masina ta Dacia Dokker

on
Categories: Informatii utile

Întrucât Dokker este un autovehicul recreațional adaptabil, cu un spațiu interior record, utilitățile lui sunt variate. Aceste covorase auto arată extraordinar în interiorul unei Dacia Dokker, în combinație cu celelalte dotări utile în orice călătorie. Este vorba de covorase auto cauciuc care pot fi achiziționate de pe interiorauto.ro, beneficiind și de oferta specială.

Monovolumul polivalent Dacia este binevenit pe piața auto, fiind un autovehicul pentru activități de familie în timpul liber, dinamic și robust, precum ni se spune si pe dacia.ro.

Este potrivit și pentru companii, transportând în siguranță și maxim de confort toți pasagerii și bagajele acestora. De asemenea oferă un volum generos pentru toate lucrurile de care este nevoie într-o excursie, sau după o tură de cumpărături, cum ne place uneori să facem la sfârșit de săptămână.

Scurt istoric referitor la Dacia Dokker cu covorase auto

Primul combi veritabil din gama Dacia a venit pe piață cu un post de conducere confortabil și acces îmbunătățit, Dacia Dokker Van având toate soluţiile pentru a ne uşura activitatea de zi cu zi. Proiectanții acestui autovehicul s-au gândit la toate, aducându-ne odată cu crearea acestui monovolum foarte multă deschidere, folosind uși foarte practice, care se deschid prin glisare. Acestea asigură o lățime maximă de încărcare de 703 mm. Asta dacă avem nevoie sa transportam ceva foarte voluminos, este un adevarat beneficiu de care trebuie ținut cont când alegem o mașină.

Pasagerii își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12 V din spate.

Dotări și sisteme avansate, disponibile la anumite variante de echipare

Pentru unii dintre noi pornirea din rampă, care se întâmplă deseori să o si folosim la șofat zi de zi pe traseele noastre, se face la Dacia Dokker 2012+ printr-un sistem de asistență pentru o demarare mai simplă, în completă siguranță. Frâna este activată timp de câteva secunde pentru a ne permite să demarăm din rampă fără griji.

O altă minune tehnologică foarte utilă oricui este un ecran de 7 inchi (18 cm) al sistemului Media Nav Evolution, ce include și funcții precum navigație GPS, telefonie, radio și media. Conectand telefonul prin USB putem dicta mesaje sau efectua apeluri, putem asculta muzică folosind comenzile de pe ecranul tactil de la bord.

Pentru pasionații de condus liniștiți și relaxați, acest pilot automat cu limitator de viteză, ne ajută la menținerea unei viteze constante sau la o viteză de deplasare maximă!

Recomandăm ca înainte de plecarea la calătoria relaxantă de care vorbeam, să fie curățate bine fiecare din cele 4 covorase cauciuc auto sau presuri auto cum li se mai spune, pentru ca să fie totul curat și igienizat. Chiar daca se vor murdari, în caz ca prindem si ceva noroaie pe traseul nostru, se curătă simplu si fără nici o problemă le avem ca noi.

Covorase auto potrivite oricarui model, chiar și pentru Dacia Dokker

În episodul viitor al plimbarii virtuale cu Dacia Dokker 2012+, vom continua studiul caracteristicilor tehnnice si al altor dotari minunate cu care Dacia ne-a obisnuit de ceva vreme incoace la masinile noi.