Audi A6 Avant, performanță și pasiune

on
Categories: Informatii utile

Sportivul polivalent. Pasionat și agil

A6 Avant are un spațiu generos şi confortabil, iar alături de sisteme de asistență de ultimă generație, realizează ceea ce nemții denumesc Audi, Vorsprung durch Technik (germ. Avans prin tehnologie).

Un motto de care ei sunt mândri: pun în practică ceea ce spun, oferind motoare puternice, dar economice, precum şi numeroase dotări în pas cu tehnologia.

Design marcant, o mașină premium cu o agilitate accentuată, manevrabilitate mai rafinată, alături de sportivitate avansată.

Tehnică și caracteristici

Mașina Audi A6 Avant este autoturismul sportiv şi avangardist, cu motor diesel cu putere mare.

Motoare cu șase cilindri 45 TDI quattro 170 kW (231 CP)  sau cel 50 TDI quattro 210 kW (286 CP) , au un consum combustibil mixt de 5,9-5,7 litri la 100 km. Acestea sunt pentru Audi A6 opțiunile, toate dispunând de tehnologie micro-hibridă.

Direcția progresivă inclusă în dotarea standard asigură agilitate şi precizie, grație raportului sportiv la care este setată. Iar în combinație cu direcția integrală opțională, manevrabilitatea și agilitatea sportivă sunt accentuate și mai pregnant. Audi este și va rămâne o marcă de renume tocmai datorită ofertei de automobile Premium pe care le aduce pe piață.

Interior auto

Interiorul optimizat al modelului Audi A6 Avant este confortabil și oferă tuturor, conducătorului auto și pasagerilor spațiu mai mare, având un  volum generos.  Scaunele, volanul și multe altele pot fi configurate pentru profilul utilizatorului, pentru ca acesta să se simtă cât mai confortabil la volanul mașinii sale.

Portbagajul  poate și utilizat atât la capacitatea nominală de 565 litri, dar și la volum mărit de 1.680 litri.

Puteți să încărcați obiectele mai mari prin coborârea spătarului fracționat 40:20:40 al banchetei, ce poate fi rabatat flexibil.

Design și confort – accesorii de calitate

Accesoriile pe care interiorauto.ro vi le oferă pentru Audi sunt covorașele auto dedicate pentru fiecare model.

Vă oferim COVORASE AUTO AUDI A6 C7 SI AUDI A7 SPORTSBACK, preșuri de interior auto din cauciuc  fără miros, stil tăviță cu bordură minimă.

Setul de Preșuri joase Audi A6, produse de  Prismat ( DE ) face parte din Gama Joase și conține 4 piese. Forma acestora copiază perfect decupajele interiorului mașinii pe care o conduceți.