Aventură și distracție, cu VW Golf VII 2013+

on
Categories: Informatii utile

Când a apărut pe piață Golf VII

În septembrie 2012 a început aventura acestui nou Golf VII, creat de Volkswagen, fiind prezentat publicului cu ocazia unui eveniment special la Berlin. Un design modern, dotări superioare și multe alte noutăți specifice acestui model foarte apreciat de atunci încoace, chiar și în competițiile auto.

A șaptea generație a Volkswagen Golf Mk7 este o mașină compactă, succesorul Volkswagen Golf VI având dotări suplimentare si o platforma MQB ca și la a treia generație de Audi A3, SEAT León și Škoda Octavia.

Precum ne spune si pe Wikipedia, la introducerea sa în 2013, Golf VII a câștigat premiul „Mașina anului în Japonia”, prima dată când a fost acordat unui produs european.

Performanțe

Dotată cu un motor pe motorină 1.6 TDI BMT DSG, VW Golf VII are o putere de 110 CP @ 3200-4000 rot/min, cu un consum de combustibil – urban de 4.6 – 4.5 l la 100 km, iar pentru extra-urban acesta scade la 3.8 – 3.7 l/100 km. Consumul de combustibil – mixt pe care Volkswagen Golf Mk7 il poate avea este de 4.1 – 4.0 l la 100 km.

Volumul rezervorului este 50 l, iar mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în 11.0 sec și poate atinge o viteză maximă de 196 km/h.

Standardul ecologic Euro 6 face ca Golf VII să aibă emisii CO2 de 106 – 104 g/km.

Tăvița portbagaj GOLF

Automobilul ce are o masă proprie de 1337 kg, cu o masă maximă autorizată de 1940 kg are un portbagaj standard de 605 l, valoare minimă. Aceasta poate fi mărită la 1620 l prin plierea scaunelor din spate, obținând spațiu suficient pentru a transporta marfa mai voluminoasa.

Datele autovehiculului menționează o sarcină maxima capota de 75 kg. Sarcina maxima remorca cu sistem de frânare de 8% este de 1800 kg, iar pentru cea cu sistem de frânare de 12% are valoarea de 1500 kg. Sarcina maximă a remorcii fără sistem de frânare este de 700 kg. Masa maximă admisă a remorcii la îmbinarea cu cârligul de remorcare are valoarea de 80 kg.

Am menționat aceste date întrucât mulți care au acest automobil apelează la transportul anumitor mărfuri pe remorcă si aceste valori sunt limitate.

Și pentru că vă vorbeam despre interiorul auto al lui VW Golf VII, vă amintim că pe www.interiorauto.ro avem protectie portbagaj pentru VOLKSWAGEN GOLF VII BREAK 2013+ jos care vă va fi foarte utilă pentru a păstra ordinea si curățenia în automobilul Dvs.

Tăvița portbagaj GOLF 7 este dintr-o singura bucata si face parte din Gama Premium. Copiază perfect decupajele portbagajului astfel încât se fixează foarte bine fără să fie necesară lipirea sau ancorarea suplimentara. Este un ajutor de nădejde pentru momentele în care mergeți la cumpărături protejându-vă de accidente neplăcute dar și pentru momentele în care mașina vă este partener de serviciu sau business.