BLOG

on

Stim ca masinile sunt considerate in multe cazuri jucarii pentru oameni mari. Un frumos Mercedes GLC fie ca este SUV sau COUPE poate fi considerate o astfel de “jucarie”. Accesoriile pe care le gasesti la interiorauto.ro sunt dedicate si compatibile iar montajul lor dau un aspect de tuning frumos.

Praguri mercedes glc

Praguri mercedes glc sunt imbunatatiri cu care se poate echipa un Mercedes GLC iar prezenta lor aduce plus de utilitate dar si design . Acestea pot fi montate cu usurinta de un profesionist; recomandam insa montajul intr-un service autorizat pentru o potrivire perfecta la fel ca orice element de caroserie . Pentru recomandare tuning auto bucuresti sau in alt oras din tara , tuning bucuresti sau firma tuning auto partenera in orice alt oras din tara nu ezitati sa ne contactati ; identificam continuu produse , service-uri si servicii pe care sa le punem la dispozitia clientilor nostrii .

Grila mercedes glc Panamericana Design

Grila mercedes glc Panamericana Design se asorteaza perfect mai ales in combinatie cu pragurile laterale . De retinut ca in cazul acestui accesoriu conteaza daca masina prezinta imbunatatiri precum camera 360 sau distronic. In cazul grilei exista varianta de culoarea Chrome Edition sau Black Edition .

Eleron mercedes glc luneta

Eleron mercedes glc luneta este cel de-al treilea element cu care poate fi accesorizat un Mercedes GLC . Ca si culori exista variante de negru mat, negru lucios sau nevopit ultima varianta viand o optiune buna pentru colantare dupa preferinta . Foarte important in cazul eleronului portbagaj este achizitionarea acestuia in functie de tipul caroseriei; un eleron compatibil cu Mercedes GLC SUV nu este compatibil cu mercedes glc coupe si nici invers.

Nu sunt de neglijat nici protectia “jucariei” cu un set covorase mercedes glc dedicate stil tavita sau cu o tavita portbagaj mercedes glc dedicata . Protejarea mochetei din interior de mizerie sau evitarea situatiilor neplacute ce pot aparea in timpul transportului bagajelor in portbagaj fac parte din pasiunea noastra pentru masini.

Uite o masina deja echipata :

Ramai informat si ai doar de castigat,

Drumuri bune

on

        Este vineri seara , ora 23:00 si usor usor caldura insuportabila de afara lasa loc aerului un pic mai racoros. A fost o saptamana grea cu multa munca si stres acumulat : Un gand rapid imi trece prin cap pe care i-l spun iubitei mele :

            –    Hai sa iesim in oras !

        –    Hai !

       In cateva minute ne aruncam in haine si in papuci , scoatem telefonul si cautam o masina Uber cu destinatia restaurantului nostru preferat ; vrem sa mancam ceva bun, sa servim un pahar de vin rosu si sa ascultam muzica pe fundal.

 Coboram la punctul de intalnire si ne preia Sorin ,  un sofer de Uber cu limbaj profesionist si  o masina ingrijita (avea covorase auto dedicate pe care le distribuim si noi pe interiorauto.ro ) .Vazand ca este sociabil il intreb simplu :

             –     Ce trebuie sa fac ca sa castig bani ca sofer auto ?  Care sunt cele mai importante 3 lucruri pe care trebuie sa le stiu ?

 Raspunsul vine la fel de rapid :

                 ✔   In primul rand trebuie sa stabilesti cat timp vrei sa aloci ca sa vezi daca renteaza sau nu sa  incepi o astfel de activitate,

                  ✔   In al doilea rand ca sofer uber iti trebuie atestat uber sau mai corect spus un certificat de transport in regim de inchiriere,

           ✔   Iar in al treilea rand iti trebuie o masina cu anumite caracteristici ; poti folosi masina personala sau poti inchiria una de la o flota .

Sorin ne-a spus ca sunt multe detalii de povestit si ca raspunsul lui a fost scurt; se vedea ca-i place mult ce face dar nu mai aveam timp de povestit cursa fiind pe sfarsite .

Sorin face parte din grupul de soferi uber bucuresti si este totodata manager de transport .

Ramai informat si ai doar de castigat,

Drumuri bune ! 

on

Citroën Berlingo este vehiculul recreațional de familie, care poate transporta 5, pana la 7 pasageri. Varianta despre care povestim azi este Citroen Berlingo II (Phase I, 2008) de 1.6 HDi cu o putere de 90 CP. Autoturismul are covorase auto dedicate, setul de presuri auto conține 4 piese și face parte din gama celor joase.

Este un autoturism elegant si practic, util pentru călătorii de tot felul, chiar și drumețiile montane sau la câmpie. Autoturismul dispune de un plafon multifuncțional prin care poți privi cerul însorit sau stelele într-o seară frumoasă. Dar tot atât de bine poți simți aerul curat in autoturism, prin deschiderea completa a acestuia.

Prin deschiderea hayonului poți transforma autoturismul oricând în spațiu de odihnă. Fereastra hayonului se deschide prin apăsarea unui simplu buton, astfel că ai acces la lucrurile pe care le ai depozitate, fără a mai deschide ușa în întregime.

Mașina atrage privirile celor ce iubesc marca Citroën, fiind confortabil la interior si elegant la exterior. Mașina are două uși laterale culisante care sunt foarte practice, iar interiorul autoturismului este modular, spațiul putându-se mări prin rabatarea scaunelor din spate, individual sau împreună. Astfel că se poate obține o podea plată prin câteva configurări simple. Scaunul anterior are o măsuță tip avion si buzunar pe partea din spate a spătarului.

Consumul de combustibil urban al microbuzului este de 7 l/100 km, valoarea celui mixt este 5.7 l/100 km, pe când consumul de combustibil – extra-urban este 5 l/100 km. Un autovehicul cu standardul ecologic Euro 4, Citroën Berlingo are emisii CO2 150 g/km.

Citroën Berlingo are covorase auto dedicate

Volanul este îmbrăcat în piele, fiind foarte confortabil la condus. Berlingo II este un microbuz cu 5 scaune și 5 uși ce atinge o viteza maximă de 160 km/h, la o acceleraţie de la 0 – 100 km/h în 14.3 sec.

Tipul de combustibil este motorina, iar volumul motorului este de 1560 cm3, iar al rezervorului este de 60 l. Masa maximă autorizată este 2040 kg, iar volumul minim al portbagajului 642 l, poate fi ajutat ajungând la un volum maxim al portbagajului de până la 3000 l. Sub scaun, există spațiu de depozitare unde poți plasa lucruri necesare a fi la îndeamnă. Portbagajul este spațios si poate oferi adăpost bicicletelor copiilor, care vor adora călătoriile cu mașina.

Poți beneficia de covorașe auto dedicate pentru Citroën Berlingo, putând achiziționa de pe interiorauto.ro presurile auto de care ai nevoie.

on

Daca circuli des sau foarte des cu mașina, vei constata că este nevoie de mici tertipuri pentru a păstra curățenia în interior. Mergând la spălătorie beneficiezi de servicii profesionale, dar nu ai mereu timp să stai la rând pentru a putea să cureți perfect interiorul auto. Curățarea de Covorase auto mercedes clasa b cu jet de apă este una dintre metodele de a elimina mizeria, mai ales acum în sezon ploios.

Se recomandă ca în funcție de gradul de utilizare, mai des sau mai rar,  să fie efectuată curățenia interioară si exterioară a automobilului, pentru a asigura o durată de viață îndelungată. Pe lângă acestea sunt necesare controale regulate efectuate la Service-uri Autorizate, care vor efectua verificările tehnice și reviziile.

Covorase auto pentru B-Class

Mai ales când este vorba de un B-Class de la Mercedes-Benz, cu atât mai mult se impune o îngrijire atentă a autovehiculului. Curățenia interioară a mașinii poate fi efectuată și de către conducătorul auto, însă atunci când se apelează la serviciile spălătoriilor auto, rezultatele pot fi mult mai bune. Pe lângă faptul că se aspiră și se curață banchetele și interiorul mașinii,  aceste covorase auto trebuie scoase și spălate cu jet de apă, apoi uscate bine înainte de a le monta înapoi.

Pe interiorauto.ro se poate achiziționa o gamă variată de covorase auto. Sunt din cauciuc de calitate superioară si se adaptează perfect oricărei mașini. Presuri auto personalizate se pot achiziționa si pentru mașini mici, dar si pentru SUV-uri si alte mașini elegante.

COVORASE PE NEGRU MERCEDES W245 B-CLASS 2005-2011

Recomandăm aceste Covorase auto mercedes clasa b 2005-2011, din Gama Premium, care aduc automobilului un plus de eleganță. Sunt concepute in stil tăviță, rețin murdăria umedă si veți le putea curăța simplu, păstrând cu ușurință un mediu curat.

Setul de presuri w245 este potrivit pentru MERCEDES W245 B-CLASS 2005-2011, un MPV executiv subcompact (vehicul multifuncțional) fabricat și comercializat începând cu 2005 și ajungând la a treia generație.

W245 B-CLASS 2005-2011 este un automobil Combi,  cu 5 uşi, 5 scaune, ce face parte din prima generație de B-Class, elegant si cu clasă. Modelul B200 are 109 CP, un motor de 1991 cm3 pe motorină. Accelerează de la 0 la 1000 km/h în 11,3 secunde, la o viteză maximă de 183 km/h.

Mașina dispune de un rezervor de 60 litri, iar  consumul de combustibil urban este de 7.2 l/100 km, pe când cel extra-urban scade la 4.6 l/100 km.

Totodată, pentru ca am amintit despre necesitatea unei curățenii interioare pentru a asigura un confort plăcut în mașină,  se pot utiliza si organizatoarele pentru portbagaj. Tăvițele portbagaj  pot fi utilizate pentru a putea menține ordinea si curățenia, putând fi curățate simplu, la nevoie.

Setul de presuri w245 face parte din Gama Premium, este prevăzut cu un sistem anti-derapant astfel încât se fixează foarte bine pe suprafața podelei și conține 4 piese cu posibilitate de prindere in podea.