BLOG

on

Citroën Berlingo este vehiculul recreațional de familie, care poate transporta 5, pana la 7 pasageri. Varianta despre care povestim azi este Citroen Berlingo II (Phase I, 2008) de 1.6 HDi cu o putere de 90 CP. Autoturismul are covorase auto dedicate, setul de presuri auto conține 4 piese și face parte din gama celor joase.

Este un autoturism elegant si practic, util pentru călătorii de tot felul, chiar și drumețiile montane sau la câmpie. Autoturismul dispune de un plafon multifuncțional prin care poți privi cerul însorit sau stelele într-o seară frumoasă. Dar tot atât de bine poți simți aerul curat in autoturism, prin deschiderea completa a acestuia.

Prin deschiderea hayonului poți transforma autoturismul oricând în spațiu de odihnă. Fereastra hayonului se deschide prin apăsarea unui simplu buton, astfel că ai acces la lucrurile pe care le ai depozitate, fără a mai deschide ușa în întregime.

Mașina atrage privirile celor ce iubesc marca Citroën, fiind confortabil la interior si elegant la exterior. Mașina are două uși laterale culisante care sunt foarte practice, iar interiorul autoturismului este modular, spațiul putându-se mări prin rabatarea scaunelor din spate, individual sau împreună. Astfel că se poate obține o podea plată prin câteva configurări simple. Scaunul anterior are o măsuță tip avion si buzunar pe partea din spate a spătarului.

Consumul de combustibil urban al microbuzului este de 7 l/100 km, valoarea celui mixt este 5.7 l/100 km, pe când consumul de combustibil – extra-urban este 5 l/100 km. Un autovehicul cu standardul ecologic Euro 4, Citroën Berlingo are emisii CO2 150 g/km.

Citroën Berlingo are covorase auto dedicate

Volanul este îmbrăcat în piele, fiind foarte confortabil la condus. Berlingo II este un microbuz cu 5 scaune și 5 uși ce atinge o viteza maximă de 160 km/h, la o acceleraţie de la 0 – 100 km/h în 14.3 sec.

Tipul de combustibil este motorina, iar volumul motorului este de 1560 cm3, iar al rezervorului este de 60 l. Masa maximă autorizată este 2040 kg, iar volumul minim al portbagajului 642 l, poate fi ajutat ajungând la un volum maxim al portbagajului de până la 3000 l. Sub scaun, există spațiu de depozitare unde poți plasa lucruri necesare a fi la îndeamnă. Portbagajul este spațios si poate oferi adăpost bicicletelor copiilor, care vor adora călătoriile cu mașina.

Poți beneficia de covorașe auto dedicate pentru Citroën Berlingo, putând achiziționa de pe interiorauto.ro presurile auto de care ai nevoie.

on

Daca circuli des sau foarte des cu mașina, vei constata că este nevoie de mici tertipuri pentru a păstra curățenia în interior. Mergând la spălătorie beneficiezi de servicii profesionale, dar nu ai mereu timp să stai la rând pentru a putea să cureți perfect interiorul auto. Curățarea de covorase auto cu jet de apă este una dintre metodele de a elimina mizeria, mai ales acum în sezon ploios.

Se recomandă ca în funcție de gradul de utilizare, mai des sau mai rar, să fie efectuată curățenia interioară si exterioară a automobilului, pentru a asigura o durată de viață îndelungată. Pe lângă acestea sunt necesare controale regulate efectuate la Service-uri Autorizate, care vor efectua verificările tehnice și reviziile.

Covorase auto pentru B-Class

Mai ales când este vorba de un B-Class de la Mercedes-Benz, cu atât mai mult se impune o îngrijire atentă a autovehiculului. Curățenia interioară a mașinii poate fi efectuată și de către conducătorul auto, însă atunci când se apelează la serviciile spălătoriilor auto, rezultatele pot fi mult mai bune. Pe lângă faptul că se aspiră și se curață banchetele și interiorul mașinii, aceste covorase auto trebuie scoase și spălate cu jet de apă, apoi uscate bine înainte de a le monta înapoi.

Pe interiorauto.ro se poate achiziționa o gamă variată de covorase auto. Sunt din cauciuc de calitate superioară si se adaptează perfect oricărei mașini. Presuri auto personalizate se pot achiziționa si pentru mașini mici, dar si pentru SUV-uri si alte mașini elegante.

COVORASE PE NEGRU MERCEDES W245 B-CLASS 2005-2011

Recomandăm aceste COVORASE PE NEGRU MERCEDES W245 B-CLASS 2005-2011, din Gama Premium, care aduc automobilului un plus de eleganță. Sunt concepute in stil tăviță, rețin murdăria umedă si veți le putea curăța simplu, păstrând cu ușurință un mediu curat.

Setul de presuri w245 este potrivit pentru MERCEDES W245 B-CLASS 2005-2011, un MPV executiv subcompact (vehicul multifuncțional) fabricat și comercializat începând cu 2005 și ajungând la a treia generație.

W245 B-CLASS 2005-2011 este un automobil Combi, cu 5 uşi, 5 scaune, ce face parte din prima generație de B-Class, elegant si cu clasă. Modelul B200 are 109 CP, un motor de 1991 cm3 pe motorină. Accelerează de la 0 la 1000 km/h în 11,3 secunde, la o viteză maximă de 183 km/h.

Mașina dispune de un rezervor de 60 litri, iar consumul de combustibil urban este de 7.2 l/100 km, pe când cel extra-urban scade la 4.6 l/100 km.

Totodată, pentru ca am amintit despre necesitatea unei curățenii interioare pentru a asigura un confort plăcut în mașină, se pot utiliza si organizatoarele pentru portbagaj. Tăvițele portbagaj pot fi utilizate pentru a putea menține ordinea si curățenia, putând fi curățate simplu, la nevoie.

Setul de presuri w245 face parte din Gama Premium, este prevăzut cu un sistem anti-derapant astfel încât se fixează foarte bine pe suprafața podelei și conține 4 piese + 4 accesorii de prindere in podea.

on

SEAT Toledo a folosit unele componente pe care le au și colegii săi de platformă, Volkswagen Bora și Škoda Octavia, cu covoras auto dedicat. Magazinul online interiorauto.ro oferă covorase premium cauciuc pentru aceste modele de automobile, dar si pentru alte mașini.

Povestim puțin despre performanțele auto ale SEAT Toledo II, care s-a aflat pe piată între 1999 și anul 2004, cand a fost creata a treia generatie. SEAT Toledo este caracterizat ca fiind mai sportiv față de Volkswagen Bora și Škoda Octavia.

Automobile SEAT Toledo

SEAT Toledo a fost introdus în gama SEAT în 1991. A doua generație Toledo (Tip 1M) a fost introdusă în 1998. Acesta și-a făcut debutul la Salonul Auto de la Paris din 1998 sub formă de autoturism cu patru uși.

A primit premii ca : ‘Die besten Autos’ în 1999, oferit de către revista germană Auto motor und sport, precum și ‘Carro do Ano’ în 2000, în Portugalia.

Un sedan cu putere de la 90 CP la 180 CP

Specificațiile tehnice ale lui Seat Toledo II (1M2) cu motor 1.9 TDI ce atinge 110 CP cuprind cateva date ca și consumul de combustibil (Motorină) – urban de 6.6 l/100 km, iar cel extra-urban de 4.1 l/100 km. Rezervorul are o capacitate de 55 l.

Mașina poate atinge o viteză maximă de 193 km/h, având un motor de 1896 cm3. Are o masă proprie de 1272 kg, la o lungime de 4439 mm, cu lăţimea de 1742 mm și înălţimea de 1436 mm. Pe talonul autovehicului se mentionează o masă maximă autorizată de 1785 kg.

Interior auto cu covorase premium cauciuc

Volumul minim al portbagajului este de 500 l. Pentru acesta se pot utiliza covorase auto portbagaj sau tava portbagaj, cu ajutorul căreia acesta va putea fi organizat și mai curat.

Covorase auto, covorase premium cauciuc foarte potrivite pentru vremea de toamnă și iarnă, când conditiile meteo sunt speciale. Față de mochete auto, acestea sunt mult mai potrivite în perioadele cu ploi și vreme umedă.

Dacă detineti Seat Toledo 1999-2004, covorasele auto dedicate vin perfect in interiorul automobilului, putând păstra curățenia interioară fără probleme.

In categoria covoraselor premium, covorase auto cauciuc, oferim produse de calitate și pentru Skoda Octavia I 1997-2010 , Volkswagen Bora 1998-2005, dar și pentru multe alte modele de autovehicule. Ele sunt disponibile prin comanda online, simplu si rapid, cu livrarea imediata a produselor: https://interiorauto.ro/product-category/covorase-auto/covorase-cauciuc-stil-tavita/

Oferim set covorase auto, presuri de interior auto din cauciuc pe negru, 4 piese, stil tavita pentru a retine murdaria lichida. Sunt covorase auto tip tavita, foarte eficiente in a retine murdaria, putând fi spălate foarte ușor.

În toamna aceasta covorasele auto din cauciuc sunt recomandate pentru confortul din mașina Dvs!

on

Dacă ne referim la a treia generație de ŠKODA Octavia, putem menționa că acesta este primul model al producătorului auto ceh cu noua platformă modulară a grupului Volkswagen. Pentru modelul SKODA OCTAVIA III LIMOUSINE 02/2013M KOMBI 05/2013, OCTAVIA SCOUT 10/2014, interiorauto.ro oferă COVORASE INTERIOR AUTO CAUCIUC 4 PIESE NEGRE, la o calitate excepțională.

Istoric

Compania s-a înființat la 27 iunie 1925, când concernul Škoda – pronunțat [școda] -, a cumpărat producătorul de automobile Laurin & Klement în Mladá Boleslav. Václav Laurin a rămas atunci director tehnic. După 1945 a urmat retragerea de la Škoda Pilsen, numele firmei rămânând neschimbat. De la 16 aprilie 1991 Škoda aparține concernului Volkswagen.

Autoturismul ŠKODA Octavia este un automobil modern, cu design nou, cu linii elegante si aspect modern. Interiorul mașinii este spațios, beneficiind de confort sporit. Sistemul de sunet Canton asigură o claritate absolută a sunetului muzicii sau a vocii. Are 10 difuzoare, inclusiv un centre-speaker și un subwoofer în portbagaj.

Toamna – cu surprizele ei

Ca o surpriză oferita de ŠKODA, sub scaunul pasagerului din față se află o cutie pentru umbrelă, de aceea orice vreme ploioasă te găsește pregătit atât cu automobilul pus la punct, cât și cu accesoriile absolut necesare pe vreme ploioasă: covorașele auto stil tăviță. Întâmpină ploaia cu un zâmbet, având la îndeamnă tot ce ai nevoie.

Dintre specificațiile tehnice ale Skoda Octavia III Combi 2.0 TDI 2013 – 2017 menționăm viteza maximă de 213 km/h pe care o poate atinge automobilul cu motor pe motorină de 2 litri, cu o putere de 150 CP.

Consumul de combustibil – urban este de 5.4 l/100 km, cel extra-urban 4.1 l/100 km, pe când cel mixt este situat la cca. 4.5 l/100 km. Emisiile CO2 sunt 119 g/km, la standardul ecologic Euro 5 J.

Portbagaj auto

ŠKODA Octavia III are cel mai mare portbagaj, cu o capacitate de 590 de litri. Tăvița portbagaj poate fi un accesoriu la fel de util în orice mașină.

Octavia este o mașină Simply Clever, la volanul căreia oricine se simte excelent. Este recomandat să dotați autoturismul cu covorașe auto perfecte pentru acest model, un set complet poate fi achiziționat de aici.

Covorașele auto personalizate pentru Octavia III vă ajută să mențineți curățenia în autoturism, sunt foarte ușor de curățat, sunt confecționate din cauciuc de calitate superioara.