BMW X4 – automobilul sport inovativ

on
Categories: Informatii utile

Dinamică și înaltă performanță

Plăcerea de a conduce te îndeamnă să se sui la volanul lui BMW X4, automobilul sport ce combină accesoriile de lux cu cele mai noi dotări din domeniul tehnologiei.  Orice provocări  apar pe  șosea, fie că te afli la munte, fie la șes, BMW X4 le face față cu brio.

Are un design ergonomic, progresist, cu conturi în stil coupé și construcție lejeră – inovatoare datorită centrului de greutate coborât – ceea ce îți oferă plăcere maximă de a conduce până la destinațiile tale. 

Caracteristici tehnice de primă clasă

Puterea unui automobil sport care aduce în prim-plan o performanță de 354CP și cuplu de 500 Nm conferă conducătorului auto dorința de a fi în centrul acțiunii. BMW X4 dispune de stabilitate constantă, precizie maximă și manevrabilitate excelentă.

Trebuie să ținem cont că atât anvelopele din față, cât și cele din spate au dimensiunile 225/60 R18 104W XL.

Un motor de 1998 cmc, un timp de accelerație 0 – 100 km/h de 8,3 sec. si o viteză maximă de  215 km/h – acestea sunt câteva caracteristici ale BMW X4. Se adaugă emisiile medii de CO₂  cuprinse intre 163 – 168 g/km și un consum mixt de 7,1-7,3 l/100 km.

Dotări și accesorii

Prin folosirea Driving Assistant Plus, sistemul inteligent de asistare a conducătorului auto vei simți cât de comod poate fi să conduci acest automobil de primă clasă. Nu vei mai fi stresat de ambuteiaje, trafic aglomerat sau la traversarea intersecțiilor și la schimbările periculoase de bandă în călătoriile prin oraș.

Conectivitate optimă oferită de sistemele inteligente de la BMW ConnectedDrive, servicii inovatoare puse la dispoziția ta.

Pentru acest tip de automobil avem la dispoziție pe interiorauto.ro, chiar și tăvița portbagaj spate negru 1 bucata BMW X4 (F26) (2014-2018) care îți este utilă oriunde te-ai afla, protejând portbagajul de murdărie. Este vorba de un model din cauciuc ce rezista în timp și nu emană miros neplăcut în mașina ta. Mai multe detalii găsești aici.

Fă-ți plinul rezervorului de 65 litri al acestui automobil performant și vei putea călători încântat atât de confortul interiorului sportiv și elegant, dar și de dinamica specifică la condus.

Drum bun!