Calitate și rafinament- tăvița portbagaj Mazda

on
Categories: Informatii utile

Pentru acest model, interiorauto.ro îți oferă tăvița portbagaj dedicată, specială pentru Mazda CX5 II 2017+, care ajută la păstrarea ordinii în portbagaj și a curățeniei la interiorul automobilului.

Site-ul nostru își dezvoltă portofoliul de produse permanent, astfel încât automobilul tău Mazda are parte de accesoriile potrivite pentru orice vreme și destinație: fie că circuli în oraș, fie că te aventurezi pe drumuri lăturalnice de munte cu acest puternic SUV 4×4.

Noua definiție a plăcerii, la MAZDA CX5 II

Corporația Mazda Motor (Mazda Motor Corporation, în japoneză マツダ株式会社) este un producător japonez de automobile, cu sediul în Hiroshima, Japonia.

Automobilele Mazda îți oferă performanță și plăcerea de a conduce un SUV puternic de dimensiuni compacte.

Atunci când îți dorești un standard mai ridicat de calitate și rafinament, MAZDA CX5 II vine la momentul oportun.

Acest automobil Mazda, un SUV de dimensiuni compacte, arată senzațional atât la interior, cât și la exterior. Habitaclul te învăluie în lux, cu scaune realizate foarte migălos și un plus de rafinament cu fiecare detaliu.  

Tehnologie și confort

Tehnologia Skyactiv centrată pe om pentru o călătorie incredibil de plăcută, împreună cu un design spectaculos și un interior sofisticat cu lemn natural și piele, toate acestea fac parte din ceea ce îți oferă a doua generație de Mazda CX5.

”G-Vectoring Control Plus folosește cea mai recentă tehnologie Skyactiv și a fost îmbunătățită pentru a crește stabilitatea în toate condițiile de drum. Tracțiunea integrală i-Activ asigură aderența perfectă a Mazda CX-5 în condiții extreme, cu 27 de senzori care funcționează de 200 de ori pe secundă. Sistemul monitorizează condițiile de drum, temperatura, cum frânezi și accelerezi și alți factori pentru a furniza tracțiunea de care ai nevoie, exact așa cum ai nevoie”, precum ni se prezintă acest minunat SUV pe mazda.ro.

Datele tehnice alte Mazda CX-5

Poate atinge viteza maximă de 198 km/h, având motorul cu o capacitate de 1998 cm3, cu o putere de 160 CP @ 6000 rot/min, cu un  cuplu de 208 Nm @ 4800 rot/min.

SUV-ul ajunge la standardul ecologic Euro 6, cu o valoare a emisiilor CO2 de159 g/km.

Garda la sol este cuprinsă între 185-193 mm, iar mașina dispune de pneuri 225/65 R17 și jantele de R17.

Când dorim să povestim despre consumul de combustibil a acestui puternic SUV în zona urbană, acesta are 8.4 l de benzină la 100 km. Consumul de combustibil – extra-urban este de 5.9 l/100 km, iar cel mixt este 6.8 l/100 km. Volumul rezervorului Mazda CX-5 este de 58 l. Autoturismul accelerează de la 0 la 100 km/h în 10.9 sec.

Mașina are masa maximă autorizată de 2080 kg, iar volumul portbagajului este cuprins între minim 506 l și maxim 1620 l.

TAVITA PORTBAGAJ MAZDA CX5 II 2017+