Chevrolet Epica – redenumit de GM

on
Categories: Informatii utile

General Motors fabrică în Coreea de Sud acest tip de automobil pentru piața din întreaga lume. Inițial denumit Daewoo Tosca, acest automobil de clasă medie este comercializat sub numele Chevrolet Epica, sau Holden Epica. 

Chevrolet Epica a fost lansat oficial în Europa la show-ul auto de la Geneva, in anul 2006, având caracteristici tehnice deosebite.

Specificații tehnice

Chevrolet Epica 2.5 i 24V (154 CP)  este autoturismul Sedan cu care poți atinge 100 km în 9,9 secunde și o viteză maximă de 208 km/h. Un motor de 2,5 l pe benzină, cu 6 cilindrii , in linie acesta este in dotarea acestei mașini cu tracțiune pe față.

Chevrolet Epica are un rezervor de 65 l, un consum mixt de 9,3 l/100 km, in oras consumul este de 13,8 l, iar in extra-urban 6,6 l. Un autoturism de clasă medie cu lungimea de 4,8 m si lățimea de 1,8 m.

Portbagaj

Precum am mentionat și în articolele anterioare, noi oferim pentru fiecare model covorașe auto dedicate sau tăvițe portbagaj. Si pentru Chevrolet Epica care are un portbagaj  cu un volum de 435 l, avem aceasta PROTECTIE DE PORTBAGAJ PENTRU CHEVROLET EPICA 2006-2012.

Folosind această protecție vei avea grijă de autovehicul, și va fi mai ușor de curățat când se murdarește, doar scoțându-l afară și curațând cu apă tavița aceasta specială.

Design elegant

Un interior confortabil, cu 5 scaune comode, o linie exterioară elegantă aerodinamică, toate acestea fac din Chevrolet Epica o mașină foarte potrivită atât pentru călătorii în oraș, cât și atunci cand planuiți să petreceți sărbătorile intr-un loc plăcut, pentru a vă relaxa.

PROTECTIE DE PORTBAGAJ PENTRU CHEVROLET EPICA 2006-2012