Citroen C4 Picasso II

on
Categories: Informatii utile

Citroen C4 Picasso creat de producătorul francez Citroen, este o mașină compacta foarte practică pentru orice familie. Poate fi cu 5 locuri, însă exista si varianta cu 7 locuri. Prima generație de Citroen C4 Picasso a fost prezentata  pentru prima data la Salonul Auto de la Paris, in 2006. Ca si design este de menționat ca platforma si motorul sunt aceleași ca si la Peugeot 307.

A doua generație de Citroen C4 Picasso a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva, in 2013. De menționat ca la acesta motorul este ca si la Peugeot 308, succesorul lui 307.

Așa cum ii spune si numele, după schimbarea in Citroen C4 SpaceTourer,  este o mașină spațioasă si cu un stil foarte elegant, cu o linie aerodinamica ce o ajuta mult in deplasare. Ca si dotări este in pas cu tehnologia si poate deveni preferata familiei voastre pentru călătoriile de weekend.

Interiorauto.ro vă oferă aici preșuri auto dedicate pentru acest automobil, stil tăviță pentru a retine murdăria lichidă care se poate acumula când este vreme ploioasa. Covorașele sunt din cauciuc ce rezista in timp si nu emana miros neplăcut la temperaturi normale. Cele 4 piese sunt ușor de curățat chiar si sub un simplu jet de apa.

Covorașele auto pot fi curățate acasă, in curtea dvs. sau puteți beneficia de servicii optime si la o curățătorie profesională. Noutatea consta in apariția unor servicii de curățare a mașinii, folosind fise speciale pentru a o spăla singuri ori de cate ori aveți nevoie. Simplu si rapid, veți igieniza complet autoturismul si veți fi gata de drum, la confort maxim.

Când veți face plimbări cu autoturismul acesta, sistemul de navigație aflat in dotare vă va ajuta sa ajungeți la destinație in condiții optime.

Ce ar mai fi de zis? Doar un călduros: Drum bun și călătorie plăcută!