Volkswagen Passat B8, mașina anului în 2015 – eleganță și stil

on
Categories: Informatii utile

Premiu și recunoaștere internațională

Cercetările și munca de echipă a inginerilor și proiectanților  de la Volkswagen au făcut ca acest automobil să fie declarat în anul 2015, ”automobilul anului” de către un grup format din 58 de jurnaliști auto din 22 de țări de pe continent. Decizia fiind luată cu o zi înainte de salonul de la Geneva, această onoare a fost încununarea multor studii și a muncii asidue.

Aspecte esențiale ale VW Passat B8

Este o mașină de o eleganță specifică, atât la exterior, cât mai ales la interior. Un interior foarte spațios, sistem radio și sistem de navigație de ultimă generație, precum și serviciile on-line “Car-Net Guide & Inform” aduc confortul la cota maximă.

Sistemul de sunet marca DYNAUDIO aduce sunetul la o calitate excelentă atât conducătorului auto, dar și celorlalți pasageri parteneri de drum. Muzică bună și relaxare la volanul confortabil al lui Volkswagen Passat B8.

Nu degeaba a luat acest merituos premiu, întrucât are în dotare sistemul de navigație “Discover Media” care îți permite comanda vocală, putând fi mai atent la drumul prin hățișurile orașului. Vorbind de oraș si aglomerația din noile centre urbane, remarcăm asistența la parcare de care are parte VW Passat B8 prin “Park Assist”.

Motorul diesel puternic are patru cilindrii și furnizează o putere de 176 kW / 240 CP. O caracteristică a acestui automobil clasic și elegant este consumul mediu mic de combustibil, de numai 5 litri la 100 km parcurși și emisii CO2 reduse.

Automobilul de comportă excelent, fiind optimizat pentru drumurile în viraj și asigură un bun control în timpul condusului sportiv. Cu Head-up display, ce îți aduce în câmpul vizual apropiat,  vei avea proiectate pe un display transparent informații relevante pentru condus, distanța până la următorul obstacol, spațiul de care dispui pe șosea.

Mulți dintre noi au probleme când stau mult timp la volan, de aceea trebuie să îți protejezi spatele chiar și în mașină, folosind scaunul pentru șofer ergoComfort, ce aduce un maxim de confort. Habitaclul lui VW Passat B8 este plăcut atunci când folosești sistemul climatronic, care se completează bine cu sistemul ergonomic al scaunului, șofatul fiind o plăcere. Covorașe auto dedicate B8 puteti comanda aici: https://interiorauto.ro/produs/covorase-interior-auto-cauciuc-4-piese-crem-vw-passat-b8-2014-up/

Recomandări

Și pentru că vorbeam de interiorul mașinii, trebuie să prezentăm superbele covorașe auto dedicate, covorașe interior auto cauciuc 4 piese crem VW Passat b8 (2014-UP). Prin culoarea crem frumoasă au fost concepute a completa aspectul elegant al autoturismului. Sunt disponibile aici și se recomandă a fi utilizate oricând, pe orice vreme – curățarea acestora fiind foarte simplă si accesibilă.