Covorașe auto dedicate pentru SUBARU FORESTER II 2002-2008

on
Categories: Informatii utile

A doua generație a modelului Subaru Forester a fost lansată în 2002, fiind fabricată până în 2008. Un automobil pentru off-road, acesta a devenit foarte apreciat de fanii renumite mărci japoneze, interiorauto.ro oferind covorașe auto dedicate acestuia.

De unde vine numele companiei

Precum se mentionează pe Wikipedia, compania a fost denumită după constelația Pleiadele, care, în japoneză se numește „Subaru”, și se traduce în română prin „unit”, „a aduna”, „a conduce”. Logoul companiei este reprezentat de un grup de stele. Steaua cea mare din interiorul logoului reprezintă Fuji Heavy Industries, iar celelalte reprezintă cele cinci companii ce se află în prezent sub conducerea FHI.

Compania Subaru a decis să utilizeze tracțiunea 4×4 la toate automobilele pe care le comercializează pe piața internațională începând cu anul 1996. Subaru nu se dezminte si odata cu Forester II creează o mașină cu performanțe deosebite.

Covorașe auto dedicate

Subaru Forester are o fiabilitate bună și a fost testat de multe publicații auto si bloguri care se ocupă cu asa ceva.

Precum ne spune în blogul său, Autovit: ”Poziția la volan este excelentă, scaunele sunt confortabile, așa că Forester II este un bun companion pentru drumuri lungi. În spate spațiul este mai limitat, însă, dar portbagajul este încăpător pentru bagajele unei întregi familii.”

Menționând interiorul autovehiculului, acest model beneficiază de covorașe auto dedicate, ce fac parte din Gama Premium. Sunt prevăzute cu un sistem anti-derapant astfel încât se fixează foarte bine pe suprafața podelei, conținând 4 piese cu posibilitate de prindere în podea.

Date tehnice

Crossover-ul Subaru Forester II 2002-2008 are 5 uși și 5 scaune, cutie manuală cu 5 viteze, iar consumul de combustibil – urban atinge valoarea de 13.3 l/100 km. In zona extra-urbană acesta ajunge la 7.8 l/100 km, pe când consumul de combustibil – mixt este de 9.8 l/100 km.

Un SUV puternic, cu motor pe benzină, de 1994 cm3, de 177 CP @ 5600 rot/min, la un cuplu de 245 Nm @ 3200 rot/min.

La o greutate netă de 1410 kg Forester II accelerează de la 0 la 100 km/h in 8.3 sec și atinge viteza maximă de 202 km/h.

Când vine vorba despre cât de mult spațiu oferă portbagajul, acesta pleacă de la 406 l, dar poate atinge maximum 1525 l când este nevoie să fie depozitate lucruri voluminoase.

COVORASE AUTO PENTRU SUBARU FORESTER II 2002-2008