Covorase auto pentru elegantul CITROEN BERLINGO 2008

on
Categories: Informatii utile

Citroën Berlingo este vehiculul recreațional de familie, care poate transporta 5, pana la 7 pasageri. Varianta despre care povestim azi este Citroen Berlingo II (Phase I, 2008) de 1.6 HDi cu o putere de 90 CP. Autoturismul are covorase auto dedicate, setul de presuri auto conține 4 piese și face parte din gama celor joase.

Este un autoturism elegant si practic, util pentru călătorii de tot felul, chiar și drumețiile montane sau la câmpie. Autoturismul dispune de un plafon multifuncțional prin care poți privi cerul însorit sau stelele într-o seară frumoasă. Dar tot atât de bine poți simți aerul curat in autoturism, prin deschiderea completa a acestuia.

Prin deschiderea hayonului poți transforma autoturismul oricând în spațiu de odihnă. Fereastra hayonului se deschide prin apăsarea unui simplu buton, astfel că ai acces la lucrurile pe care le ai depozitate, fără a mai deschide ușa în întregime.

Mașina atrage privirile celor ce iubesc marca Citroën, fiind confortabil la interior si elegant la exterior. Mașina are două uși laterale culisante care sunt foarte practice, iar interiorul autoturismului este modular, spațiul putându-se mări prin rabatarea scaunelor din spate, individual sau împreună. Astfel că se poate obține o podea plată prin câteva configurări simple. Scaunul anterior are o măsuță tip avion si buzunar pe partea din spate a spătarului.

Consumul de combustibil urban al microbuzului este de 7 l/100 km, valoarea celui mixt este 5.7 l/100 km, pe când consumul de combustibil – extra-urban este 5 l/100 km. Un autovehicul cu standardul ecologic Euro 4, Citroën Berlingo are emisii CO2 150 g/km.

Citroën Berlingo are covorase auto dedicate

Volanul este îmbrăcat în piele, fiind foarte confortabil la condus. Berlingo II este un microbuz cu 5 scaune și 5 uși ce atinge o viteza maximă de 160 km/h, la o acceleraţie de la 0 – 100 km/h în 14.3 sec.

Tipul de combustibil este motorina, iar volumul motorului este de 1560 cm3, iar al rezervorului este de 60 l. Masa maximă autorizată este 2040 kg, iar volumul minim al portbagajului 642 l, poate fi ajutat ajungând la un volum maxim al portbagajului de până la 3000 l. Sub scaun, există spațiu de depozitare unde poți plasa lucruri necesare a fi la îndeamnă. Portbagajul este spațios si poate oferi adăpost bicicletelor copiilor, care vor adora călătoriile cu mașina.

Poți beneficia de covorașe auto dedicate pentru Citroën Berlingo, putând achiziționa de pe interiorauto.ro presurile auto de care ai nevoie.