Covorase auto pentru Mercedes-Benz B-Class

on
Categories: Informatii utile

Daca circuli des sau foarte des cu mașina, vei constata că este nevoie de mici tertipuri pentru a păstra curățenia în interior. Mergând la spălătorie beneficiezi de servicii profesionale, dar nu ai mereu timp să stai la rând pentru a putea să cureți perfect interiorul auto. Curățarea de Covorase auto mercedes clasa b cu jet de apă este una dintre metodele de a elimina mizeria, mai ales acum în sezon ploios.

Se recomandă ca în funcție de gradul de utilizare, mai des sau mai rar,  să fie efectuată curățenia interioară si exterioară a automobilului, pentru a asigura o durată de viață îndelungată. Pe lângă acestea sunt necesare controale regulate efectuate la Service-uri Autorizate, care vor efectua verificările tehnice și reviziile.

Covorase auto pentru B-Class

Mai ales când este vorba de un B-Class de la Mercedes-Benz, cu atât mai mult se impune o îngrijire atentă a autovehiculului. Curățenia interioară a mașinii poate fi efectuată și de către conducătorul auto, însă atunci când se apelează la serviciile spălătoriilor auto, rezultatele pot fi mult mai bune. Pe lângă faptul că se aspiră și se curață banchetele și interiorul mașinii,  aceste covorase auto trebuie scoase și spălate cu jet de apă, apoi uscate bine înainte de a le monta înapoi.

Pe interiorauto.ro se poate achiziționa o gamă variată de covorase auto. Sunt din cauciuc de calitate superioară si se adaptează perfect oricărei mașini. Presuri auto personalizate se pot achiziționa si pentru mașini mici, dar si pentru SUV-uri si alte mașini elegante.

COVORASE PE NEGRU MERCEDES W245 B-CLASS 2005-2011

Recomandăm aceste Covorase auto mercedes clasa b 2005-2011, din Gama Premium, care aduc automobilului un plus de eleganță. Sunt concepute in stil tăviță, rețin murdăria umedă si veți le putea curăța simplu, păstrând cu ușurință un mediu curat.

Setul de presuri w245 este potrivit pentru MERCEDES W245 B-CLASS 2005-2011, un MPV executiv subcompact (vehicul multifuncțional) fabricat și comercializat începând cu 2005 și ajungând la a treia generație.

W245 B-CLASS 2005-2011 este un automobil Combi,  cu 5 uşi, 5 scaune, ce face parte din prima generație de B-Class, elegant si cu clasă. Modelul B200 are 109 CP, un motor de 1991 cm3 pe motorină. Accelerează de la 0 la 1000 km/h în 11,3 secunde, la o viteză maximă de 183 km/h.

Mașina dispune de un rezervor de 60 litri, iar  consumul de combustibil urban este de 7.2 l/100 km, pe când cel extra-urban scade la 4.6 l/100 km.

Totodată, pentru ca am amintit despre necesitatea unei curățenii interioare pentru a asigura un confort plăcut în mașină,  se pot utiliza si organizatoarele pentru portbagaj. Tăvițele portbagaj  pot fi utilizate pentru a putea menține ordinea si curățenia, putând fi curățate simplu, la nevoie.

Setul de presuri w245 face parte din Gama Premium, este prevăzut cu un sistem anti-derapant astfel încât se fixează foarte bine pe suprafața podelei și conține 4 piese cu posibilitate de prindere in podea.