SMART FORTWO – mașinuța economică de oraș

on
Categories: Informatii utile

Introducere în caracteristicile tehnice ale acestui Smart

Cu un motor de 999 cmc, având o putere de 61 CP, Smart Fortwo 2007-2014 este un automobil foarte util în călătoriile prin oraș, deși poate atinge până la 145 km/h. Bineînțeles că această viteză maximă nu este recomandată decât pe anumite trasee, conducatorul auto trebuind să respecte Codul Rutier în vigoare. COVORASE DEDICATE SMART FORTWO gasiti aici : https://interiorauto.ro/produs/covorase-interior-auto-mocheta-4-piese-negru-smart-fortwo-03-2007-10-2014/

Totul devine o joacă uneori când această mașinuță de aproape 2,7 m lungime și 1,56 m lățime, poate să se strecoare foarte abil printre cele mai aglomerate zone din trafic. Motorul pe benzină asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în 16,7 secunde.

Cu o greutate de 1 tonă și un portbagaj de 220 – 340 litri, Smart Fortwo are un consum mediu de 4,7 l/100 km. Cu toate acestea la interior există spațiu suficient pentru a circula confortabil oriunde și oricând, chiar și la ore nocturne.

Pentru cine este recomandată

Vorbind la modul general, utilizatorii acestui Smart pot face parte din diverse categorii, dar mai ales dintre acei conducatori auto care merg zilnic la serviciu prin trafic sau au un însoțitor.

Un Hatchback cu 2 uși, cu doar 2 scaune si nivelul de emisii EURO IV, devine o mașină pe care orice pizzerie sau firmă care face livrări de pachete mici o poate folosi în maximă siguranță și cu consum mic de combustibil. Dacă primiți comenzi la ceas de seară, nu trebuie să vă faceți griji, acest Smart Fortwo 03 va putea livra orice-oricând, farurile față și cele din spate fiind proiectate special pentru acesta, asigurând vizibilitatea optimă în trafic.

Gândindu-ne la acest automobil, trebuie să observăm că are disponibile chiar și pentru el covorașe auto dedicate, COVORASE INTERIOR AUTO MOCHETA 4 PIESE NEGRU SMART FORTWO 03/2007-10/2014, acestea fiind disponibile pentru a fi achiziționate, aici. Ușor de curățat chiar și sub jetul de apă, acestea sunt practice și absolut necesare.

Design

Dacă nu știți ce culoare de Smart să vă alegeti, potrivită cu logo-ul firmei Dvs., aveti la dispozitie culori variate, între gri-uri de tot felul, până la culori intense de galben, roșu sau albastru, poate și un portocaliu, de ce nu?

”The micro car” cum este de numita în engleză, devine accesoriul chic de care poate Ea are nevoie pentru a merge la job.

Sau de ce nu, pentru un antreprenor ce începe o afacere în stil catering, acest Smart va satisface toate cerințel, inclusiv clienții mulțumiți de promptitudinea livrării.

Mic și rapid, exact ceea ce trebuie in sec XXI, un ”SMART CAR CITY” de nota 10.