Opel Adam – mașina personalizată pentru plimbări relaxante

on
Categories: Informatii utile

Personalitate proprie și personalizare marca Opel, ”Das Auto”

Mașina mică, elegantă și urbană a lui Opel, acest Adam, a fost lansată la începutul anului 2013. Prezentată pentru prima dată la Salonul Auto de la Paris din 2012, a fost un automobilul Smart de care avea nevoie oricine, fie ca mergeau la serviciu, fie ca erau firme mici ce va aduc pizza delicioasă. Firma Opel a decis să intre în segmentul mini, inginerii creand un model atractiv și practic. COVORASE INTERIOR OPEL ADAM 2013 gasiti aici: https://interiorauto.ro/produs/covorase-interior-auto-cauciuc-4-piese-negre-opel-adam-2013/

Pe lângă aspectul său modern, îndrăzneț și colorat, prin gradul de personalizare adresându-se unui public tânăr şi pasionat de gadget-uri,  acesta concurează cu alte mașini similare, gen  Smart Fortwo, Fiat 500 sau Mini Cooper.  Opel Adam poate fi individualizată în funcție de gustul proprietarului, cu o gamă largă de culori, decoruri și efecte de lumină.

Despre caracteristicile tehnice

Adam are aproape 3,70 metri lungime și 1,72 metri lățime (cu excepția oglinzilor).  Este un hatchback cu trei uși, tocmai potrivit pentru mediile urbane tot mai aglomerate. Cu un motor ecoFLEX pe benzina, de 1200 cmc și putere de 70 CP, automobilul are un consum mediu de 5 l/100 km.

Privită de la interior, mașina pare mai spațioasă, iar cei  4 pasageri se simt confortabil, noul sistem de infotainment de la IntelliLink integrând smartphone-ul proprietarului în mașină (Android și Apple iOS).

De asemenea Adam beneficiaza de Park Assist, ajutând la parcarea automată a mașinii, Alert Spot Side Blind și de un sistem de servodirecție care include un mod “light touch” CITY.

Recomandări

Dacă doriți ca întotdeauna în interior să fie confortabil și curat, atunci trebuie să păstrați ordinea, de aceea pentru acest model recomandăm aceste COVORASE INTERIOR AUTO CAUCIUC 4 PIESE NEGRE OPEL ADAM 2013, disponibile aici, în categoria covorașelor înalte de cauciuc.

Ca și concluzie, Opel Adam este mașina mini care poate fi o soluție fiabilă: mică, dar încăpătoare, economică și practică.