COVORASE PENTRU MAZDA 3 IV HATCHBACK – calitate și eleganță

on
Categories: Informatii utile

Mazda 3 este o mașină de familie care a fost reproiectată, acordându-se atenție la toate aspectele. De la reducerea zgomotului autoturism, până la atenuarea vibrațiilor. A fost creat un automobil tipic japonez – liniștit, puternic si sigur.

Design

Creatorii acestui model spun foarte frumos pe mazda.ro: ”Noua Mazda 3 Hatchback face impresie prin prezența deopotrivă puternică și seducătoare, precum și prin atractivitatea sportivă puternică. Este proiectată pentru a te face să simți că privești o operă de artă, nu doar o mașină. Modul în care lumina cade pe liniile fluide ale mașinii dă impresia că este în mișcare, chiar și atunci când stă pe loc.”

Mazda 3 are un design individual, fiind create linii si curbe care conferă un aspect futurist acesteia. A apărut pentru prima dată în 2003, iar de atunci, au fost vândute la nivel global peste șase milioane de autoturisme.

Date tehnice

Mazda 3 IV cu motorul 2.0 SkyActiv-X (181 Hp) a fost fabricată începând din 2019. Este un autoturism cu 5 uși și 5 scaune, cu o caroserie tip Hatchback.

Performanța motorului de 1998 cm3 pe benzină asigură o putere de 181 CP și un cuplu de 222 Nm. Mazda 3 are o masă proprie de 1411 kg, respectiv masa maximă autorizată  de 1929 kg.

Dimensiunile acestui autoturism sunt: lungime 4460 mm / lățime 1795 mm / înălțime 1435 mm, cu un ampatament de 2725 mm.

Portbagaj și interior auto

Volumul minim al portbagajului este de 330 l, dar prin închiderea scaunelor din spate, volumul ajunge la 1019 l, oferind spațiu suficient pentru a transporta ceva voluminos.

Pentru modelele Mazda 3 IV Hatchback , Sedan 2019+ și Mazda Cx30 2019+, interiorauto.ro pune la dispoziție un set de covorașe auto dedicate. Aceste presuri auto pentru Mazda sunt de calitate deosebită, fiind vorba de un model din cauciuc moale, maleabil, ce NU emana miros neplăcut si NU crapa la frig sau in timpul curățării.

Preșurile auto tăviță sunt foarte usor de curatat chiar si sub jetul de apa. Aceste covorașe auto personalizate sunt ideale si compatibile cu Mazda 3 IV Hatchback si Sedan Mazda CX30,   din  2019 si 2020. Covorașele pentru mașini de la interiorauto.ro conferă eleganță și rafinament, fiind covorașe auto de lux, produse auto indispensabile oricărui proprietar de automobile.