Covorase premium cauciuc pentru generatia a II-a de Seat Toledo

on
Categories: Informatii utile

SEAT Toledo a folosit unele componente pe care le au și colegii săi de platformă, Volkswagen Bora și Škoda Octavia, cu covoras auto dedicat. Magazinul online interiorauto.ro oferă covorase premium cauciuc pentru aceste modele de automobile, dar si pentru alte mașini.

Povestim puțin despre performanțele auto ale SEAT Toledo II, care s-a aflat pe piată între 1999 și anul 2004, cand a fost creata a treia generatie. SEAT Toledo este caracterizat ca fiind mai sportiv față de Volkswagen Bora și Škoda Octavia.

Automobile SEAT Toledo

SEAT Toledo a fost introdus în gama SEAT în 1991. A doua generație Toledo (Tip 1M) a fost introdusă în 1998. Acesta și-a făcut debutul la Salonul Auto de la Paris din 1998 sub formă de autoturism cu patru uși.

A primit premii ca : ‘Die besten Autos’ în 1999, oferit de către revista germană Auto motor und sport, precum și ‘Carro do Ano’ în 2000, în Portugalia.

Un sedan cu putere de la 90 CP la 180 CP

Specificațiile tehnice ale lui Seat Toledo II (1M2) cu motor 1.9 TDI ce atinge 110 CP cuprind cateva date ca și consumul de combustibil (Motorină) – urban de 6.6 l/100 km, iar cel extra-urban de 4.1 l/100 km. Rezervorul are o capacitate de 55 l.

Mașina poate atinge o viteză maximă de 193 km/h, având un motor de 1896 cm3. Are o masă proprie de 1272 kg, la o lungime de 4439 mm, cu lăţimea de 1742 mm și înălţimea de 1436 mm. Pe talonul autovehicului se mentionează o masă maximă autorizată de 1785 kg.

Interior auto cu covorase premium cauciuc

Volumul minim al portbagajului este de 500 l. Pentru acesta se pot utiliza covorase auto portbagaj sau tava portbagaj, cu ajutorul căreia acesta va putea fi organizat și mai curat.

Covorase auto, covorase premium cauciuc foarte potrivite pentru vremea de toamnă și iarnă, când conditiile meteo sunt speciale. Față de mochete auto, acestea sunt mult mai potrivite în perioadele cu ploi și vreme umedă.

Dacă detineti Seat Toledo 1999-2004, covorasele auto dedicate vin perfect in interiorul automobilului, putând păstra curățenia interioară fără probleme.

In categoria covoraselor premium, covorase auto cauciuc, oferim produse de calitate și pentru Skoda Octavia I 1997-2010 , Volkswagen Bora 1998-2005, dar și pentru multe alte modele de autovehicule. Ele sunt disponibile prin comanda online, simplu si rapid, cu livrarea imediata a produselor: https://interiorauto.ro/product-category/covorase-auto/covorase-cauciuc-stil-tavita/

Oferim set covorase auto, presuri de interior auto din cauciuc pe negru, 4 piese, stil tavita pentru a retine murdaria lichida. Sunt covorase auto tip tavita, foarte eficiente in a retine murdaria, putând fi spălate foarte ușor.

În toamna aceasta covorasele auto din cauciuc sunt recomandate pentru confortul din mașina Dvs!