COVORASE SEAT IBIZA 2008-2017 – alege calitatea

on
Categories: Informatii utile

SEAT Ibiza este un automobil produs de Grupul Volkswagen și vândut sub marca SEAT. Au fost lansate generație după generație, urmând tehnologia și dezvoltarea impusă de zona auto. Covorase SEAT IBIZA de calitate se pot cumpăra online, ele potrivindu-se perfect acestui model de autoturism: Seat Ibiza 2008-2017.

Istoric Ibiza

Ibiza este cel mai popular model produs de constructorul spaniol, cu o istorie bogată. În anii 1950 era fondată compania SEAT, producând 10.000 de autoturisme pe an. În timp, aceasta s-a dezvoltat, iar anii ’60 se marchează momentul unui nou început. Cererea internațională propulsează producția la 1 milion de autoturisme.

Mai încolo în timp, în anii 1970, se inovează, se tehnologizează, dezvoltând și producția la 3 milioane de autoturisme. A devenit o marcă bine-cunoscută, în anii ‘80 modelul Ibiza marcând un loc important în piața auto și SEAT devine parte a familiei Volkswagen.

Anii au trecut, sărbătorind zeci de ani de creștere și succese, dezvoltând și inovând, design-ul devenind din ce in ce mai progresiv.

Seat Ibiza 2008

A IV-a generație a Seat Ibiza este un hatchback cu 5 scaune si 5 uși. Cu un motor pe benzină de 1,4 l cu 85 CP @ 5000 rot/min atinge valoarea pentru consumul de combustibil – urban de 8.2 l/100 km, cel extra-urban este 5.1 l/100 km, pe când cel mixt este 6.2 l/100 km.

Lungimea mașinii este puțin peste 4 m, este un autoturism ușor de condus, cu performanțe deosebite. Are ampatamentul de 2469 mm, ecartament față 1465 mm, ecartament spate de 1457 mm. Diametrul minim al cercului de virare ajunge la cca 10,5 m.

Interior confortabil

Revenind la confortul interior, Seat Ibiza a devenit autoturismul preferat de mulți conducători auto, din Europa, dar este unul recunoscut si la nivel internațional.

Precum am menționat anterior, pentru acest model se poate achiziționa un set de presuri auto dedicate, COVORASE SEAT IBIZA 2008-2017, SKODA FABIA III 2014+ SI VOLKSWAGEN POLO 2009-2017.

O mulțime de Seat Ibiza străbat străzile și oferă plăcerea condusului șoferilor care adora acest model pentru confortul pe care îl aduce, pentru dotările fiecărei versiuni în parte. Proprietarii auto aleg automobile care au atât design-ul în pas cu Sec. XXI, dar si tehnologia la zi.

Aceste covorase cauciuc se potrivesc si altor tipuri de automobile, precum Skoda Fabia III sau VW Polo. Cumpărând presuri auto de calitate, alegeți covorase care se întrețin ușor, sunt durabile și rezistente. Toate acestea la preturi foarte acceptabile, fiind unele dintre produsele recomandate de interiorauto.ro.