MITSUBISHI PAJERO, un SUV de marcă pentru offroad

on
Categories: Informatii utile

Caracteristici tehnice și dotări

Mitsubishi Pajero VR-X LWB, cu un motor diesel de 3200cc, are un rezervor cu o capacitate de 88 litri. Cu un consum mediu combinat de 9,2 l/100km, SUV-ul 4×4 are un cuplu de 381 Nm. Are 4900 mm lungime și înălțime 1900 mm, iar anvelopele sunt de 265×60 R18, atât în față, cât și în spate.

Farurile mașinii sunt cu xenon, asigurând o vizibilitate excelentă în trafic sau oriunde au loc călătoriile de descoperire a noi zone de drumeții.  Prin funcția de control de croazieră, automobilul păstrează distanța sigură față de celelalte mașini din trafic.  

Interior elegant

Autoturismul dispune de sistem de control al tracțiunii și control al stabilității vehiculului, iar in interior prin controlul automat al climatului se asigură un confort sporit pasagerilor.  Având o sonorizare excelentă, puteți asculta muzică la o calitate superioară prin sistemul de sunet cu 12 difuzoare, folosind CD player-ul din dotare. Cu un interior elegant, are volanul și tapițeria din piele, un lux necesar la acest SUV cu 4 uși.  

Când interiorul mașinii este elegant si plăcut, atât conducătorului auto, cât și pasagerii care îi țin companie, vor călători în condiții optime.

Accesorii

Spațiul din portbagaj este mare. Acesta fiind încăpător, bagajele pentru drumeție au loc suficient și pot fi organizate bine. Daca este nevoie de un spațiu suplimentar, mașina dispune de portbagaj superior, foarte util când sunt transportate bagaje mai voluminoase.

Covorasele auto sunt dedicate, Mitsubishi Pajero beneficiază de COVORASE INTERIOR AUTO CAUCIUC 4 PIESE NEGRU MITSUBISHI PAJERO 2006+. În stil taviță, de culoare neagră, covorașele auto sunt ușor de întreținut, se curăță cu jet de apă.

După fiecare tură, mai lungă sau mai scurtă, de offroad, autovehiculul trebuie curățat atât la interior, cât și la exterior. De aceea o vizita la spălătoriile auto este binevenită și chiar indicată.

In loc de concluzie, recomandăm Mitsubishi Pajero tuturor celor pasionați de acest gen de experiențe și ori de câte ori au nevoie de covorase auto, ele sunt disponibile aici.