Cu CITROEN XSARA PICASSO orice călătorie este relaxantă

on
Categories: Informatii utile

Picasso, inspirație și stil

Citroën Xsara Picasso, elegant și clasic, combinație de stil la un monovolum spațios Marca CITROËN. Este un microbuz cu 5 locuri și 5 uși, având un motor de 1,6 l cu o putere de 109 CP.

Automobilul beneficiază de COVORASE INTERIOR AUTO CAUCIUC 4 PIESE NEGRE CITROEN XSARA PICASSO 12.99- VAN, personalizate. Pe interiorauto.ro, aceste covorașe sunt disponibile aici și sunt confecționate din cauciuc, au formă stil tăviță pentru a reține și murdăria lichidă. Acestea completează accesoriile pe care le puteți achiziționa pentru mașina și se întrețin foarte ușor.

Caracteristici tehnice

Conform datelor tehnice prezentate pe catalogul automobilistic wiki , Citroën Xsara Picasso ajunge la 100 km/h într-un timp de 11,9 sec.

Citroën Xsara Picasso are o lungime totala de cca 4.3 m,  lățime de 1.75 m și înălțime de peste 1.6 m specifică MPV-urilor, aducând confortul și spațiul disponibil pasagerilor la cote înalte. Este un automobil ce are pneurile pe R15 și tracțiune față. O mașină de familie care se adaptează oricăror necesitați.

Păstrând ideea de spațiu, bagajele de care orice familie are nevoie în călătoriile sale pot fi așezate perfect în portbagajul ce dispune de 550 l, până la 2128 l.

Constructorul francez de automobile a adus o identitate unică acestui monovolum elegant care poate atinge viteza maximă de 183 km/h , cu un consum de 4,1 l la 100 km, folosind cele mai noi tehnologii în dotările acestuia.

Conduci fără griji

Citroën vă oferă o experiență auto  specială când vă aflați la volan, beneficiind de confort și ambianță deosebită. Rezervorul lui Citroën Xsara Picasso are 60 l și odată ce ați alimentat veți avea libertatea de a parcurge kilometri după kilometri fără a fi necesar să vă faceți griji in legătură cu următoarea stație de alimentare.

Momentele de relaxare cu familia vor fi mai plăcute, călătorind fără griji de-a lungul și de-a latul României, vizitând locuri istorice minunate, dar și alte zone frumoase pe care le treceți pe lista cu ”obiective de vizitat”, acum sau la călătoria următoare. Just imagine what Citroën can do for you…