Ce trebuie sa fac ca sa castig bani ca sofer auto ?

on
Categories: Informatii utile

        Este vineri seara , ora 23:00 si usor usor caldura insuportabila de afara lasa loc aerului un pic mai racoros. A fost o saptamana grea cu multa munca si stres acumulat : Un gand rapid imi trece prin cap pe care i-l spun iubitei mele :

            –    Hai sa iesim in oras !

        –    Hai !

       In cateva minute ne aruncam in haine si in papuci , scoatem telefonul si cautam o masina Uber cu destinatia restaurantului nostru preferat ; vrem sa mancam ceva bun, sa servim un pahar de vin rosu si sa ascultam muzica pe fundal.

 Coboram la punctul de intalnire si ne preia Sorin ,  un sofer de Uber cu limbaj profesionist si  o masina ingrijita (avea covorase auto dedicate pe care le distribuim si noi pe interiorauto.ro ) .Vazand ca este sociabil il intreb simplu :

             –     Ce trebuie sa fac ca sa castig bani ca sofer auto ?  Care sunt cele mai importante 3 lucruri pe care trebuie sa le stiu ?

 Raspunsul vine la fel de rapid :

                 ✔   In primul rand trebuie sa stabilesti cat timp vrei sa aloci ca sa vezi daca renteaza sau nu sa  incepi o astfel de activitate,

                  ✔   In al doilea rand ca sofer uber iti trebuie atestat uber sau mai corect spus un certificat de transport in regim de inchiriere,

           ✔   Iar in al treilea rand iti trebuie o masina cu anumite caracteristici ; poti folosi masina personala sau poti inchiria una de la o flota .

Sorin ne-a spus ca sunt multe detalii de povestit si ca raspunsul lui a fost scurt; se vedea ca-i place mult ce face dar nu mai aveam timp de povestit cursa fiind pe sfarsite .

Sorin face parte din grupul de soferi uber bucuresti si este totodata manager de transport .

Ramai informat si ai doar de castigat,

Drumuri bune !