Cum să menții curățenia în autoturismul de serviciu

on
Categories: Informatii utile

În cadrul fiecărei companii există una sau mai multe  autoturisme care sunt folosite de către angajații care au de efectuat deplasări în oraș sau în tară. De aceea este necesară păstrarea unei curățenii perfecte pentru ca să se bucure de plăcerea călătoriei cu toții.

Se recomandă ca în funcție de gradul de utilizare, să fie efectuată curățenia interioară si exterioară a automobilului, pentru a asigura o durată de viață îndelungată. Pe lângă acestea sunt necesare controale regulate efectuate la Service-uri Autorizate, care vor efectua verificările tehnice și reviziile.

Curățenia interioară a mașinii poate fi efectuată și de către utilizatori, însă atunci când se apelează la serviciile spălătoriilor auto, rezultatele pot fi mult mai bune. Pe lângă faptul că se aspiră și se curață banchetele și interiorul mașinii, covorașele auto trebuie scoase și spălate cu jet de apă, apoi uscate bine înainte de a le monta înapoi.

Pe interiorauto.ro se poate achiziționa o gamă variată de covorașe auto. Sunt din cauciuc de calitate superioară si se adaptează perfect oricărei mașini. Presuri auto personalizate se pot achiziționa si pentru mașini mici, dar si pentru SUV-uri.

Recomandăm aceste covorașe argintii, care aduc automobilului un plus de eleganță. Sunt covorașe auto universale, potrivindu-se mașinilor firmei Dvs. Sunt concepute in stil tăviță, rețin murdăria umedă si veți putea igieniza cu ușurință mașina companiei.

Setul conține patru piese si are un aspect plăcut.

Totodată, pentru ca am amintit despre necesitatea unei curățenii interioare pentru a asigura un confort plăcut în mașină,  se pot utiliza si organizatoarele pentru portbagaj. Tăvițele portbagaj pot fi utilizate pentru a putea menține ordinea si curățenia, putând fi curățate simplu, la nevoie.

Covorașele argintii pot fi asortate cu husele pentru scaune, alegând culorile potrivite pentru un mediu plăcut si un confort sporit. Pornind de la culoarea argintie se poate realiza un interior cald si primitor, fiecare călătorie devenind o una foarte plăcută.