Cum să pregătești Subaru Levorg dacă vrei să mergi la cumpărături

on
Categories: Informatii utile

Subaru Levorg este o mașină sport si foarte practică. De ce spun asta? Pentru ca zilele trecute m-a ajutat enorm spațiul generos al portbagajului acestui autoturism la cumpărăturile pe care le aveam de rezolvat. Am avut nevoie de Subaru, întrucât remorca o împrumutasem unui prieten si trebuia sa  aduc niște plante pe care voiam sa le cumpăr de la magazin.

Levorg este un Subaru ce poate fi utilizat pentru diverse activități, pasiuni si interese, are un interior plăcut, dispune de spațiu generos pentru șofer și pasageri. Îmi place sa  îl simt la drumuri scurte sau lungi, spațiul este larg în zona picioarelor, oferind confort.

Dimensiunile exterioare, interiorul  și portbagajul se combină confortabil într-o perfecta armonie. Peste  1 m lățime si peste 1 m adâncime, acestea cote ale portbagajului îl recomanda pentru cei care au bagaje multe sau doresc achiziția unei mașini încăpătoare din toate punctele de vedere.

Spațiul disponibil poate fi mărit prin simpla rabatare a banchetei din spate, încât puteți transporta si bicicleta de care aveți nevoie la drumeție.

Am avut grijă să dotez mașina cu toate cele necesare, inclusiv cu o tăviță portbagaj pe care am achiziționat-o recent. Va povestesc puțin despre pregătirea autoturismului  daca vreți să folosiți la maxim portbagajul. Pe interiorauto.ro am găsit tăvița speciala pentru acest model, si anume tavita portbagaj spate negru.

Tot de pe acest site se pot cumpăra si presuri auto dedicate, aceste covorașe auto sunt din cauciuc care rezista in timp, rețin murdăria, inclusiv pe cea lichida. Si cum, de câteva săptămâni este tot vreme ploioasă, chiar sunt de ajutor în menținerea curățeniei în autoturism. Se pot scoate si spăla cu ușurință.

In portbagaj au încăput foarte bine ghivecele speciale pe care le aveam de transportat, au ajuns cu bine in curte, însă a trebuit sa curăț tăvița din portbagaj.  Ceea ce nu a fost deloc problematic. Podeaua portbagajului a rămas ca nouă si asta contează.