Dacia Logan MCV are tavita portbagaj pe măsură

on
Categories: Informatii utile

Cine nu cunoaște automobilele Dacia, care de la versiuni de bază până la cele cu dotări extra circulă și sunt prezente pe toate drumurile României. Și asta poate și datorită prezenței in Romania a producătorului auto. Renault produce Dacia Logan din anul 2006, fiind concepută ca o mașină atât pentru familii numeroase, cât și pentru companii. Acestea utilizează MCV-ul pentru călătoriile de serviciu pentru ca au un număr mare de locuri, dar și pentru că sunt încăpătoare și economice. Și fiecare Dacia Logan MCV are tavita portbagaj potrivită, putând fi cumpărată și de pe interiorauto.ro

Când a fost lansat

La doi ani de la lansarea modelului Logan sedan, în 2006 la Salonul Auto de la Paris (Paris Motor Show) a fost lansat modelul Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle). Acesta este versiunea station wagon (Break) a modelului Logan, care dispune de șapte locuri dispuse pe trei rânduri(2+3+2). Acest ultim rând poate fi demontat, pentru a mări volumul portbagajului de la 510 litri al variantei clasice, putând ajunge la 2350 litri. Modelul dispune de numeroase locuri de depozitare, fiind introduse în cotierele dintre scaune.

O altă noutate a celor de la Dacia o reprezintă al treilea rând de geamuri care pot fi deschise în exterior.

Datele tehnice si performanțe

Dacia Logan MCV 1.6 I a început să fie fabricat în 2006, având caroserie break (combi) și 5 uși.

Precum spuneam puțin mai înainte, acest autovehicul a fost conceput cu un număr de 7 locuri, oferind confort si siguranță în călătoriile de serviciu ale marilor companii de asigură service. Mașina are un ampatament de 2,9 m și ecartamentul de cca 1,5 m. Un automobil cu o lungime de 4450 mm, lățime de 1740 mm, ce asigură un consum relaxant, cu o parcare care poate fi realizată cu ușurință.

Capacitate rezervor, ni se spune că este de 50 litri, mașina are un consum urban de combustibil de 10,6 l/100km, extra urban de 6,5 l, iar cel mixt este de 8 l. Automobilul satisface norma de poluare EURO IV.

Motorul de 1,6 l asigură puterea maximă de 87 CP la 5500 rpm și cuplu maxim de 128 Nm. Putem ajunge de la 0 la 200 km/h în 13.40 s, dar viteza maximă a Daci Logan MCV este de 167 km/h.

Accesorii ale Dacia Logan MCV: tavita portbagaj

Recomandăm ca accesorii de bază achiziția de PROTECTII DE PORTBAGAJ PENTRU RENAULT DACIA LOGAN MCV 2006-2013, de aici. Tavita portbagaj este de mare folos in multe situații, pentru ca ajută păstrarea curățeniei in mașină. Retine murdaria lichida, model confectionat din material ce rezista in timp si nu emana miros neplacut la temperaturi normale. Usor de curatat chiar si sub jetul de apa sau laveta umeda.

Despre tavita portbagaj RENAULT Dacia Logan MCV putem spune că este din 2 piese si face parte din Gama Normala. Este un ajutor de nădejde pentru momentele in care mergeti la cumparaturi protejandu-va de accidente neplacute dar si pentru momentele in care masina va este partener de serviciu sau business.

Material – cauciuc dur fără miros

Model – tavita de peste 2,5 cm

Set – 2 piese

Producator – Rezaw Plast ( PL )