Daewoo Kalos Hatchback – tăviță portbagaj dedicată

on
Categories: Informatii utile

Producătorul coreean GM Daewoo a fabricat, începând din anul 2002, Chevrolet Aveo – un autoturism din clasa subcompactă.

În România, prima generație a acestuia a fost comercializată sub denumirea de Chevrolet Kalos. În Coreea de Sud aceasta a fost comercializată cu numele de Daewoo Kalos. Sub licență, autoturismul este fabricat în mai multe țări din lume, sub diferite denumiri. Din anul 2006, cei de la GM Daewoo au decis ca toate modelele Daewoo vândute în Europa să devină Chevrolet.

Performanțe ale automobilului Daewoo Kalos Hatchback

Chevrolet Kalos/Daewoo Kalos Hatchback este o mașină cu cinci uși, disponibilă doar cu motoare pe benzină. arianta cu motorizare de 1399 cm3 are o putere de 83 CP. Consumul de combustibil – urban este de 10.2 l/100 km, cel extra-urban scade la 6.0 l/100 km. Autovehiculul atinge o viteză maximă de 170 km/h, iar acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează într-un timp de 13.3 sec. Rezervorul lui Kalos are o capacitate de 45 l.

Dimensiuni

Lungimea lui Daewoo Kalos este de 3880 mm, lăţimea de 1670 mm, cu o înălţime de 1495 mm. Acest automobil este dotat cu anvelope 185/60 R14, iar masa maximă autorizată din documentele de înmatriculare a acestuia este de 1500 kg.

Design și inspirație

Italdesign Giugiaro au creat design-ul acestui automobil, iar numele provine din cuvântul grecesc kalós, care înseamnă “frumos”. Acesta a fost primul model al celor de la Daewoo, după preluarea lor de către cei de la General Motors. A fost prezentat la salonul auto de la Shanghai în anul 2005, Chevrolet Aveo berlină, iar cea hatchback a fost prezentată la salonul auto de la Frankfurt, in 2007.

Varianta Kalos hatchback este mai populară decât varianta sedan a acestei mașini, are un portbagaj de doar 220 litri, care crește la 980 litri în cazul plierii scaunelor din spate.

Iar pentru că am vorbit de portbagajul acestuia, vă prezentăm tăvița portbagaj CHEVROLET Aveo Hatchback, care este dintr-o singură bucată și face parte din Gama Normală. Poate fi achiziționată de pe interiorauto.ro, cu o ofertă specială.

Copiază perfect decupajele portbagajului astfel încât se fixează foarte bine fără să fie necesară lipirea sau ancorarea suplimentară. Este un ajutor de nădejde pentru momentele în care mergeți la cumpărături protejându-vă de accidente neplăcute dar și pentru momentele în care mașina vă este partener de serviciu sau business.