De unde cumperi covorase auto pentru Honda City IV

on
Categories: Informatii utile

Când aveți nevoie de covorașe auto pentru Honda City IV 2002, interiorauto.ro are exact ce va trebuie: setul de presuri HONDA CITY 4 face parte din Gama Premium si conține 4 piese cu posibilitate de prindere in podea (butoni de fixare).

Hai să povestim puțin despre Honda

Honda City este o mașină sub-compactă fabricată de producătorul japonez Honda încă din 1981 pentru piața asiatică, în diverse variante.

A treia generație Honda City a fost bazată pe platforma EF Civic, fiind proiectată și vândută doar pe piața din Asia de Sud-Est.

În noiembrie 2002, a patra generație City a fost lansată și a inclus o versiune cu tracțiune pe patru roți. Din 2002, City este cunoscut și sub denumirea de Honda Fit Aria. Este un sedan care folosește platforma Global Small Car de la Honda.

Următoarea generație de Honda City a fost dezvăluită în Thailanda pe 10 septembrie 2008, fiind prezent apoi și în țările europene.

Fapte interesante legate de Honda și conexiunile sale

  • Trupa de muzică Madness a apărut într-o campanie publicitară japoneză pentru Honda City. Jingle-ul a fost scris de trupa care a apărut și în anunțul TV, făcându-și faimoasa „plimbare auto”. Aparent, trupei i-a plăcut jingle-ul atât de mult, încât au extins-o într-o melodie pop de trei minute și au lansat-o separat, ajungând pe locul 14 în topurile din Marea Britanie. De asemenea, a fost inclusă pe Complete Madness, cea mai bine vândută compilare a celor mai vândute trupe din 1982.
  • City Honda apare în linia populară de jucării Transformers ca Autobot Skids
  • Jocul arcade City Connection prezintă o primă generație a Honda City.

Peste 70 de ani de istorie

În 1946 Soichiro Honda a înființat societatea care va purta numele Honda Motor Co. Trei ani mai târziu iese pe piață prima motocicletă – modelul D-type (2 cilindri, 98 cmc). Compania s-a dezvoltat, iar în 1954 Honda și-a anunțat intenția de a participa la celebra cursă Isle of Man TT. 5 ani mai târziu Honda participă la prima cursă, pentru ca în 1961 să și obțină prima victorie la Isle of Man TT ocupând primele 5 locuri la 125cc si 250cc.

Un moment important era în 1962, când Honda construiește prima sa mașină, modelul S360. În același an se construiește circuitul de curse de la Suzuka, care va deveni una dintre cele mai importante etape în cursele auto din Formula 1.

1972 este un alt an istoric, în care după cum ni se spune pe site-ul oficial se lansează Honda Civic, modelul care avea să scrie istorie pentru japonezi.

De atunci, autoturismele Honda au trec prin multe etape, design deosebit, performanțe, în 1990 fiind lansat NSX, un automobil sport care îmbina experiența condusului sportiv cu performante superioare de protecție asupra mediului.

Performanțele si accesoriile lui Honda City – covorase auto dedicate

Automobilul Honda City cu motor de 1,3 l are 83 CP, putând atinge o viteză maximă de 175 km/h . Ajunge de la 0-100 km/h în 13.4 sec.

O linie frumoasă, cu un design frumos, care aduce odată cu fiecare nouă generație de automobile dotări și caracteristici moderne in pas cu tehnologia.

Cu Honda City IV 2002-2008 plimbarea prin oraș devine o plăcere. Mai ales când mașina este îngrijită și dispune de accesorii interioare noi, presuri auto dedicate frumoase si de calitate.