Despre Hyundai Veloster, o mașină modernă cu design atipic

on
Categories: Informatii utile

Constructorul auto sud-coreean Hyundai a creat acest coupe sport compact, Veloster, pentru a intra pe exigentele piețe europene cu un automobil special. Interiorauto.ro oferă setul de covorase auto pentru VELOSTER, set care face parte din Gama Premium si conține 4 piese cu posibilitate de prindere in podea (butoni de fixare).

Design și noutăți

Coupé-ul cu două uși a adus un design modern, cu noi accente estetice. Acest model din clasa compactă a fost lansat In 2011, sub numele de Hyundai Veloster, lărgind oferta autoturismelor sport de recreere.

O premieră la autoturismul prezentat a fost că acesta era prima mașină prevăzută cu o portieră suplimentară pe partea pasagerului din spate. Mașina este diferită de a celorlalți concurenți, deoarece are o ușă pe partea șoferului și două pe partea pasagerului. Un nou concept al designerilor, această a doua ușă laterală asigură accesul mai ușor la cele două scaune din spate ale coupé-ului dinspre partea pasagerului, ceea ce a adus o noutate absolută in domeniul autoturismelor.

Ce poate fi mai plăcut decât acest acoperiș panoramic, care a făcut ca modelul Veloster să aibă succes la iubitorii de mașini sport. Pasagerii din față și din spate călătoresc în Hyundai Veloster sub un acoperiș lung de sticlă. Acest acoperiș panoramic din sticlă este încă o noutate a acestor automobile.

Motorizare și performanțe – Hyundai Veloster

Veloster 1.6 GDI Automatic de la Hyundai are motor pe benzină, o capacitate cilindrică/cilindree de 1591 cc (centimetri cubi) și poate atinge viteza maximă de 200 km/h. Puterea maximă este de 140 CP, iar valorile de consum de combustibil sunt 7.7 l/100km pentru urban, 5.2 l/100km pentru extra urban, respectiv 6.2 l/100km, consum mediu/mixt de combustibil.

Este prevăzut cu o cutie de viteze automată și norma de poluare este EURO V. Pneurile pot fi 215/45 R17 sau 215/40 R18, pe jantele 7J X 17 ori 7.5J Х 18

În concluzie, Veloster este mașina pe care o poți lua la o plimbare relaxantă, confortul fiind asigurat de dotările tehnice și de interiorul elegant.

Alegând covorașele auto potrivite, cele care pot fi achiziționate de pe www.interiorauto.ro, orice automobil este curățat simplu si eficient. Atât șoferul, cât și pasagerii se vor simti în largul lor la orice călătorie cu mașinile confortabile fabricate de Hyundai.