FOCUS TURNIER 2005-2011, o mașină de familie marca FORD

on
Categories: Informatii utile

De la tehnică la practică

Dispunând de 100 cai putere, cu un motor pe benzină de 1596 cm3, Ford Focus Turnier de a doua generație  a devenit o mașină Combi de familie foarte practică. Are o capacitate minimă a portbagajului 482 de litri, dar poate ajunge la maximum 1525 litri, ceea ce o recomandă pentru călătorii și drumeții de vacanță. Consumul mixt la 100 km este de 6,7 litri, iar rezervorul are 55 litri.

Cu tracțiune față și accelerație de pe loc până la 100 km/h la o valoare de 12,2 secunde, acest autoturism a început să fie fabricat începând cu anul 2005. Un autovehicul cu 5 uși, in varianta Combi, oferă pasagerilor confortul de zi cu zi, fie in oraș, fie in calatorii diverse și interesante.

Confort și spațiu interior

Un autoturism confortabil cu un design elegant si linii curbilinii. Mașina are o lungime de cca 4,5 m și lățimea de aproximativ 1,8 m, este confortabilă și deși are aceste dimensiuni, ea se strecoară în trafic cu agilitate. Ford a dotat acest Focus Turnier cu toate cele necesare conducătorului auto pentru a putea conduce liniștit și fără griji. Poate asculta muzica preferată sau postul de radio favorit în timp ce călătorește relaxat către locul de muncă sau spre casă.

Viteza maximă pe care o poate atinge este de 180 km/h, de aceea puteți să vă încumetați la drum pe autostrada, fără limitări legate de puterea motorului. O caroserie solidă, în culori și tente de gri, albastru sau chiar și roșu, iar la interior mașina este dotata cu covorașe auto dedicate, disponibile aici.

Recomandări

Nu știți ce să alegeți pentru Ford-ul Dvs.? Covorașe din cauciuc sau din mochetă? Covorașe interior auto mocheta 4 piese negru Ford Focus 11/2004-02/2011, Focus Turnier 2005-04/2011 sunt din mochetă și se asortează cu întregul ansamblu din interior, creând un mediu plăcut.

Ford Focus Wagon.