Gata de vacanță cu BMW E46

on
Categories: Informatii utile

Toate bune si frumoase… A sosit si vacanta. Fie zis, vacanta. Caci deocamdată copiii sunt in vacanta și noi ne pregătim doar de concediul din luna iulie. Nu mai este mult, însă pregătirea mașinii trebuie făcută cu seriozitate. Senzația de vacanță a avenit odată cu vara, soarele strălucește magnific și ne face o poftă nebuna de a pleca la mare. Dar mai așteptăm puțin…

Un aspect foarte important al călătoriilor cu mașina constă în confortul la drum lung, de aceea trebuie ca autoturismul să fie dotat cu toate cele necesare.

Copiii au nevoie de multe bagaje, avem nevoie să luam hăinuțe, jucării. Ei bine, cumpărăm noi și la mare, dar ne trebuie și acestea. Pentru portbagaj, am cumpărat o tăviță portbagaj, care mă ajuta la organizare si curățenie. Când este vorba de copii, curățenia este esențială.

Voi curăța și interiorul mașinii, mai ales ca am covorașe auto, cumpărate recent de aici. Automobilul este pregătit, are covorașele auto dedicate, asortare cu culoarea mașinii. Sunt de culoare gri si arată excelent. Întreținere simpla si foarte rapida, asta îmi doresc.

Noi, părinții, simțim nevoie să copilărim încă puțin, jucându-ne când avem timp, cu copilașii noștri. Momentele sunt minunate și irepetabile. Anul acesta călătoria către litoral va fi mai lungă, facem un ocol prin țară, făcând popasuri în orașe mari.

Vom petrece câteva zile in Sibiu, care și-a câștigat în 2019 locul de regiune gastronomica europeană. Ne vom opri să vizităm o mătușă care abia așteaptă să ii vadă pe cei mici. Ea ajunge mai rar la Cluj, de aceea de aceasta dată folosim această ocazie pentru a vizita Sibiul încă o dată.

Iar daca îi întrebi pe copii… ei abia așteaptă să plece în vacanță. Ne întrebau de acum câteva luni unde mergem. Abia așteaptă sa se joace la malul marii, iubesc apa si joaca la nisip.

Și, sa fim sinceri, cine nu așteaptă să simtă valurile marii, briza care adie și aduce mirosul sărat al apei…