Giulia, un automobil Alfa Romeo triplu premiat

on
Categories: Informatii utile

5 stele Euro NCAP – siguranță și garanția unei mărci! Giulia este propulsată de motorul creat din aluminiu, conceput să asigure eficiență, performanță și confort. Covorașe cauciuc pentru automobil Alfa Romeo 952 se pot achizitiona chiar dacă #staiAcasă printr-o simplă comandă online de presuri masina pe interiorauto.ro. Giulia și Stelvio, o pereche de mașini ce schimbă modul de condus prin modificarea parametrilor motorului, frânelor, direcției, cutiei de viteze, suspensiei și pedalei de accelerație.

O CREAȚIE FABULOASĂ: Giulia Quadrifoglio este cea mai puternică Alfa Romeo creată vreodată pentru uz cotidian!

Istoric al automobilului Alfa Romeo 

Companie înființată acum peste 100 de ani, în 1906, cu numele numit ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili), care a devenit Alfa Romeo, de către firma de automobile a francezului Alexandre Darracq, cu ajutorul unor investitori italieni.

Având o reputație în a construi mașini sport scumpe, Alfa Romeo a concurat cu succes în mai multe categorii diferite de motorsport, inclusiv Grand Prix-uri de Formula 1, dar și în multe alte curse de automobile.

Design premiat pentru a treia oară consecutiv

În cadrul competiției “Best Brands”, Alfa Romeo a câștigat și în 2019 la secțiunea design în segmentul lor de vehicule, pentru a treia oară, pentru categoriile “clasa compacta”, “clasa medie” și “SUV-uri compacte”.  

Cititorii revistei Auto Bild au votat modelele Alfa Romeo Stelvio, Giulia și Giulietta. Ca și în 2017 și 2018, limuzina sport cu patru uși, Alfa Romeo Giulia, a sărbătorit, de asemenea, a treia victorie consecutivă în categoria “clasa medie” din punctul de vedere al designului.

Specificații tehnice – Alfa Romeo Giulia (952) Quadrifoglio

Model – 2.9 V6 BiTurbo (510 Hp) Automatic 2019, 2020

Mașina ce are o putere de 510 CP cu o lungime de 4,6 și o lățime de puțin peste 2 m (incluzând oglinzile), are un motor cu combustie internă de 2,9 l ce asigură un consumul de combustibil urban de 11.9 l/100 km. Consumul de combustibil – extra-urban este de 7.6 l de benzină, pe când valoarea mixtă ajunge la 9.2 l/100 km. Autoturismul cu o cutie automată ce are 8 viteze, are o masă maximă autorizată de 2150 kg. Rezervorul are o capacitate de 58 l. Alfa Romeo Giulia este dotat cu pneuri pe jante de 19”.

Accelerația de la 0 la 100 km/h se realizează în numai 3.9 sec, iar viteza maximă ce o poate atinge acest SUV este de 307 km/h. Iar frânarea de la 100 km/h la zero este posibilă pe o distanță de 32 m.

Standardul ecologic al Alfa Romeo Giulia este în pas cu tehnologia, fiind Euro 6d-Temp, cu o valoare a emisiilor CO2 de 214 g/km.

Portbagaj și covorase auto interior

Volumul minim al portbagajului unui automobil Alfa Romeo este de 480 l. Este astfel dimensionat pentru a face față la cerințele unei familii ce dorește să petreacă momente plăcute într-un concediu în care călătoria se desfășoară exclusiv cu SUV-ul Giulia.

Un set covorase auto de calitate vă permite economii substanțiale în timp, de aceea alegerea unor COVORASE ALFA ROMEO GIULIA  

Aceste covorase Alfa Romeo cod RM-904123 sunt la oferta pe website-ul nostru.