Hai la drum cu Hyundai i30

on
Categories: Informatii utile

Când privești la Hyundai i30 iți vine pofta de o călătorie pe drumuri frumoase, având peisaje superbe in jur, care să se asorteze perfect cu autoturismul stilat. Muzica trebuie să se audă finuț in habitaclul elegant si spațios, care fiind completat de materiale de înaltă calitate devine ceea ce își dorește fiecare iubitor auto. Poți alege intre benzina sau motorina, ambele oferă lui Hyundai putere si motorizare excelente. i30 iți oferă echipamentele si sistemele avansate pentru a asigura confortul tău, ca si conducător auto, dar si pasagerilor tai. Familia va adora să iasă la plimbare cu mașina ideală, ce are deopotrivă un aer sofisticat datorita dotărilor de înaltă clasa ce oferă siguranță, dar totodată versatila si ușor de utilizat.

Hyundai i30 are un ampatament  de numai 265 cm, ceea ce te ajuta in manevrarea de zi cu zi, atât în parcarea de la bloc, cat si in spatiile mici unde dorești sa îl parchezi, folosind cu succes camera pentru marșarier cu care este dotat.

Intr-o gamă diversificată de culori exterioare,  Hyundai i30 are fie culoarea Roșu Engine (solid) pentru a aduce energie maximă unei doamne puternice, dar poate fi deopotrivă in culoarea Albastru Stelar (metalic) pentru domnii liniștiți ce doresc un autoturism de înaltă clasă, cu care sa-si conducă iubita la o plimbare nocturna pe cerul înstelat.

Domnii mai serioși au si ei la îndeamnă Negrul Phantom (perlat) si un Argintiu Platinum (metallic), pe care îl pot asorta la interior cu niște covorașe auto din cauciuc, preșurile auto dedicate  fiind create special pentru i30, si putând fi achiziționate de pe site.

Cu totul alta este situația când privești la un Alb Polar (solid) care te îndeamnă la o curățenie impecabila in autoturism, recomandând tăvița portbagaj, un accesoriu absolut necesar.

Dacă la toate acestea, adaugi si dotările cu scaune față ventilate si frâna de mână electronică, într-un in habitaclu configurabil la cerere, din ceea ce oferă Hyundai, poți sa spui 100% ca aceasta mașină este ceea ce ai nevoie.