Maramureș, plai de dor

on
Categories: Informatii utile

Excursiile cu mașina sunt grozave, nu-i așa? Weekend-ul trecut eu si fiica mea am plecat într-o mică vacanță la Maramureș. Aveam chef să plec din Cluj măcar câteva zile. Ne-am făcut planurile abia de miercuri, am căutat și o cazare, căutând pe Google ce oferte există. Am găsit o pensiune cochetă, unde aveau locuri disponibile. Părea locul ideal pentru ca noi două sa ne relaxăm. A venit primăvara si anotimpul acesta ne inspiră în a crea lucruri minunate.

Am pregătit mașina pentru aceasta călătorie încă de vineri. Am fost la spălătoria auto, unde pe durata operațiunii de curățare a micuțului meu Hyundai i10, am savurat o cafea buna și m-am uitat la ce mai e nou pe Facebook. 

Prefer spălătoria clasica, nu cea care o folosesc acum mulți amici de-ai mei: cea cu fise.  Am asistat discret, privind de pe fereastra salonului de așteptare, la spa-ul automobilului meu. Au scos covorașele auto si le-au spălat bine. Până se uscau acestea, tăvița portbagaj a fost scoasă la aer, întrucât i-am rugat pe cei de la acest service, care oferă servicii complete, să verifice și roata de rezervă. Tăvița portbagaj arată fain ca și celelalte accesorii auto, este și foarte utilă. Mă bucur ca am ascultat de prietena mea și am cumpărat de pe interiorauto.ro preșurile auto dedicate, sunt făcute la fix pentru Hyundai i10. Sunt covorașe interior înalte, foarte practice.

Nu am un buget anume, dar investesc atâta cât trebuie ca să am ce îmi trebuie la mine în automobil, pentru un confort potrivit. Covorașele auto le-am luat de aici , cu numai 207 lei, aveau ofertă. Și arată super…

Nu am o mașinuță luxoasă, însă îmi place să am grija de ea. Ador să plec în călătorii scurte sau lungi. Plăcerea aventurii, locuri noi, senzații noi, ce poate fi mai fain?

Abia așteptam weekendul, să plecăm la drum… Ne așteptau atâtea locuri frumoase…