Minivacanța de 1 Mai

on
Categories: Informatii utile

Era acum câțiva ani când, împreună cu câțiva colegi de grupa am stabilit ca vom petrece ziua de 1 Mai într-un mod mai inedit. Mergem la mare, caci se anunța vreme superba. Prietenul nostru Mihai tocmai primise un Fiat Scudo, o mașină de familie, pentru a-l testa si a verifica unele performante. El testează mașini pentru a le evalua caracteristicile, astfel încât de data aceasta , folosind Fiat Scudo aveam ocazia sa călătorim cu mașina mai mulți decât de obicei. Este o mașină încăpătoare, ușor de condus si drumul ni s-a părut foarte plăcut , data fiind si compania. Călătoria din Bucuresti durează, dar daca te simți bine si relaxat , fără stresul ca la o anumita ora trebuie sa ajungi la destinație, este totul perfect.

Când am ajuns, l-am găsit pe prietenul nostru gata de drum, chiar după ce verificase ca totul sa fie ok. Covorașele auto erau curate, interiorul arata super. Am așezat bagajele in portbagaj si am observat ca avea si o tăvița portbagaj care era chiar practica.

După călătoria foarte  plăcută , am ajuns cu bine la mare, ne-am cazat si Mihai s-a apucat sa își facă notițele de ”serviciu” . Nu a uitat sa menționeze ca datorita presurilor auto dedicate, a avut parte de covorașe auto si tăvița portbagaj pe care le avea de la interiorauto.ro.

Fiat produce mașini de calitate, fie ca sunt autoturisme pentru 5 calatori, fie ca sunt mai mari. Important este ca sunt practice, garda la sol este foarte potrivita pentru drumurile din Romania.

Știam ca pe site-ul cu accesorii pentru mașini sunt o mulțime de produse interesante si bănuiam ca au covorașe auto si pentru mașina Fiat Scudo. Ce este minunat e ca sunt si accesorii pentru portbagaj, tăvița fiind chiar necesara când nu vrei sa murdărești interiorul acestuia.

Minivacanța de 1 Mai a fost un real succes, mare parte si datorita confortului oferit de mașina cu care am călătorit.