Noua Dacia DUSTER II 2018+ iubește orașul tău

on
Categories: Informatii utile

Mașina anului 2018 este foarte îndrăgită de toți cei pentru care SUV-ul este un mod de viață. Când a creat Duster, producătorul francez Renault și filiala sa românească Dacia au avut în plan ca acest automobil puternic să cucerească atât piața românească, cât și piața internațională, ceea ce a și reușit.

Este un autovehicul competitiv la preț bun, cu motorizare pe benzină sau motorină, cu un design spectaculos automobil ce dispune si de tăvița portbagaj foarte practică.

Un vehicul atractiv și de calitate, cu un design ergonomic.

Date tehnice ale Duster 4×2 cu motor diesel dCi 90

Duster 4×2 are diverse motorizări. Azi vă vom povesti despre modelul cu motor diesel dCi 90 cu o capacitate de 1461 cm3, ce satisface norma EURO 6 si are o putere de 66 kW și 90 CP.

Are cutie manuală cu 6 viteze și un consum în ciclu urban (l/100km) de 4,5 l. In extra -urban acesta are valoarea de 4,4 l, ca și în cel mixt, care are tot această valoare.

Viteza maximă este de 158 km/h, cu emisii CO2 în ciclu mixt de 115 g/km. Mașina poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 13.8 secunde. Direcția este asistată electric, iar valoarea ampatamentului la 2WD sau 4WD este 2673 mm.

Câteva cuvinte despre Duster II

Garda la sol înaltă, un șasiu robust fac ca Duster II 2018+ să fie o mașină sigură și confortabilă. Într-un oraș în care cu greu găsești un loc de parcare, garda la sol este un factor deosebit de important la orice autovehicul.

Un interior spațios asigură un confort, atât prin dotările tabloului de bord, cât și prin scaunele ajustabile. Spațiul pentru pasageri poate fi configurat după gustul fiecăruia.

Portbagaj mai spațios

Bancheta din spate se poate rabata 1/3 sau 2/3, mărind capacitatea de încărcare a portbagajului. Astfel încât portbagajul lui Duster II ajunge la 1623 l. Creșterea față de capacitatea nominală de 478 l este semnificativă.

Pentru ca lucrurile din portbagaj să fie în maximă siguranță, îți oferim tăvițe portbagaj de calitate care îți protejează covorașul original. Tăvița portbagaj, PROTECTIE DE PORTBAGAJ PENTRU DACIA DUSTER 4×2 II 2018+  poate fi curățată ușor ori de cate ori este nevoie și se potrivește perfect mașinii tale.  

PROTECTIE DE PORTBAGAJ PENTRU DACIA DUSTER 4×2 II 2018+