Noul Hyundai, care redefinește experiența de condus

on
Categories: Informatii utile

Design și sisteme avansate pentru siguranță

Cine iubește senzația de a conduce un automobil sigur și confortabil, cunoaște sentimentul pe care îl ai când ești la volanul acestui Kyundai i10.

Preșurile HYUNDAI I10 Hatchback 01.08-12.13 sunt speciale pentru acest model, ele copiază perfect decupajele interiorului mașinii.

Impactul vizual de care se bucură printre mașinile din gama lui îl fac ușor de remarcat în trafic. Interiorul este plăcut, spațios și datorită ampatamentului extins al autovehiculului, spațiul pentru pasageri fiind suplimentat.

Ei se pot bucura de un confort binemeritat, având un ambient plăcut cu muzică de calitate datorită sistemului de sunet cu tehnologie avansată, cu comenzi (audio, pilot automat, bluetooth) pe volan. Hyundai i10 are sistem audio LCD de 3,8” și display monocrom cu radio, RDS. Poți asculta cu plăcere și muzica ta favorită de pe USB sau telefon prin bluetooth.

Ca o noutate, au fost menționate pe site-ul producătorului fantele de ventilație care se află pe interiorul portierelor.

O mașină frumoasă și practică

Farurile cu design special au atât rol estetic, dar și rol funcțional, prin luminile de zi cu LED. Acestea sunt integrate în bara frontală a autoturismului. Senzorul pentru aprinderea automata a farurilor este o dotare pe care mașinile o au ca o necesitate la condițiile actuale din domeniul auto.

Cu un design dinamic, dispunând de un pachet de sisteme avansate pentru siguranță, noul i10 are dotarea de pilot automat cu posibilitate de ajustare a limitei de viteza, dispune de volan și schimbător viteze îmbrăcate în piele și ISG (Idle Stop&Go) – sistem Start/ Stop.

Are un motor pe benzină cu capacitatea cilindrică de 1.197 cmc cu o putere de 84 CP. Consumul urban de combustibil ajunge la 6 l/ 100 km, iar cel mediu la 4,9 l/ 100 km.

În privința spațiului interior Hyundai i10 este lider în segment. Datorită ampatamentului extins, spațiul pentru pasageri a fost suplimentat, fiind proiectat pentru transportul a cinci persoane.

Bancheta spate rabatabila vă ajută să obțineți spațiul de care aveți nevoie uneori pentru a transporta în portbagaj ceva mai voluminos. Portbagajul standard oferă un spațiu de depozitare de 252 litri.

Autovehiculul are oglinzile exterioare acționate electric, încălzite, cu semnalizare încorporată și cu ajutorul geamurilor cu tentă închisă confortul este sporit și la interior pentru cei 4 pasageri care pot călători alături de conducătorul auto.

Design exterior impecabil

Automobilul beneficiază de o eficiență sporită. Prin pachetul Hyundai SmartSense, sunt integrate cele mai recente sisteme de siguranță: asistența la coliziune frontală (FCA), asistența pentru faza lunga (HBA), asistența la menținerea benzii de rulare (LKA), sistem de atenționare a conducătorului auto (DAW), precum și sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteză (ISLW).

  • LKA avertizeaza vizual si sonor, corectând poziția volanului, pentru a menține autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare
  • DAW permite monitorizarea constantă a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviație neobișnuită a direcției sau alte semne de oboseală
  • HBA permite comutarea în mod automat a fazei lungi sau scurte în momentul în care este detectat un autovehicul din sens opus
  • LBA-S – sistemul de asistenta la faza scurta, acționează lămpile adiționale în funcție de viteza vehiculului și de unghiul de virare

Vorbim despre o mașină aerodinamică cu dimensiuni reduse (L=367 cm/ l=168 cm / h=148 cm), care se strecoară prin traficul de zi cu zi, cu o ușurință demnă de remarcat.