O cafea bună

on
Categories: Informatii utile

Săptămâna trecuta am vizitat-o pe noua mea colega, Alina. La o cafea servită în sufrageria imensa a casei lor, Alina mi-a arata poze din călătoria de rodaj a noii ei mașini. A fost o călătorie foarte plăcută  si a fost un weekend relaxant, iar la Sighișoara a văzut multe locuri frumoase. Autoturismul ei are un aspect foarte plăcut la exterior,  confortabilă si foarte comodă la interior, Opel Corsa este o mașină foarte potrivită pentru ea și soțul ei.

M-a invitat la o cafea pentru a ne povesti ce mai este nou, însă voia sa îmi arate noul autoturism pe care l-a cumpărat recent. Încă nu venise la serviciu cu mașina, ea locuind aproape de locul de muncă.  Era parcat în garajul casei, făcuse curățenie în interior. Am sesizat și un parfum discret, foarte plăcut, de flori de lăcrimioare. Este într-adevăr un autoturism elegant, cu două uși, de care este chiar incantată. Excelenta alegere pentru drumurile pe care le are de făcut prin oraș când are întâlniri de afaceri, dar  foarte potrivită si când are chef de o excursie mai atipică.

Am observat încă un detaliu interesant: avea covorașe auto din mochetă. Mi-a povestit cum a fost când le-a ales: are covorașe auto din cauciuc ca dotare standard, dar le-a si cumpărat pe acestea, din mochetă, care au aspect plăcut si sunt ușor de întreținut.  Pentru sezonul de primăvară – vară le va folosi pe acestea, este o alegere foarte bună, putând fi aspirate foarte ușor și întreținerea acestora nefiind complicată.

Pentru o călătorie de weekend oricare dintre noi are nevoie sa își ia un mic bagaj sau mai mare, depinde de destinația călătoriei… În portbagaj putem menține ordinea si curățenia prin folosirea unei tăvițe portbagaj.

Daca ținem la autoturismul pe care îl avem, de obicei investim în micile detalii, astfel încât să ne simțim bine la fiecare călătorie , fie că este un drum scurt către hipermarket sau o călătorie mai lungă.