O excursie cu cei dragi

on
Categories: Informatii utile

Vine weekend-ul și ne dorim să ieșim la o plimbare sau de ce nu, eventual o excursie de câteva zile. Meritam sa ne relaxăm după o săptămână de muncă într-un loc in care sa ne reîncărcam bateriile…

Peisaje superbe, natura frumoasa  si poate ne fac cu ochiul câteva oferte si promoții interesante in zone pitorești, încât nu știm ce sa alegem… După ce ne-am hotărât in legătură cu destinația, pregătirile nu sunt ceva dificil. De obicei un membru al familie se ocupa de bagaje, iar celălalt pregătește autoturismul. Acesta trebuie verificat pentru a fi in stare optimă pentru a face față unui drum lung.

Renault Clio este o mașină de familie ideala pentru excursii. Are portbagaj foarte încăpător, au loc atât o valiza sau geanta de voiaj cu cele necesare familiei pentru câteva nopți de cazare, dar și multe alte lucruri. Nu uitați sa luați la voi tot ce aveți nevoie, trebuie sa faceți o lista cu ce aveți nevoie sa includeți in bagaje. Si pentru ca totul sa fie curat si ordonat, tăvița portbagaj este nelipsita la acest minunat autoturism.

De multe ori când ne dorim să organizam spațiul din portbagaj ne împiedicăm de mici detalii. Noi vă ajutăm ca să le rezolvați  prin folosirea unei tăvițe pentru portbagaj, special dimensionată pentru mașina Dvs. Pentru Renault Clio IV avem o tăviță portbagaj specială, accesoriul ideal de care aveți nevoie, la o calitatea deosebita. Poate fi curățată destul de ușor, nu necesita întreținere speciala. Dar va ajuta mult in păstrarea curățeniei in mașina Dvs.

Înainte de o călătorie, trebuie sa pregătim si autoturismul, sa fie curat atât în exterior, dar mai ales în interior. Curățarea interioara a autoturismului este necesara întrucât elimina alergenii si oferă un mediu mult mai plăcut , mai ales când călătorim undeva. Pe lângă curățarea cu mare grija a bordului, a banchetelor, se recomanda si curățarea covorașelor auto, cât mai des posibil.

Pe interiorauto.ro  avem prețuri auto dedicate pentru toate produsele, fie tăviță pentru portbagaj,  fie covorașe auto personalizate pentru fiecare tip de mașină.