Opel Insignia II, eleganță și sport

on
Categories: Informatii utile

Prezentare

Opel nu își dezamăgește fanii și creează continuu mașini pentru toate gusturile. Opel Insignia II este mai ușoară, decât precedenta ei, dar diferită și ca dimensiuni. Generația a doua de Insignia se află pe o platformă cu totul nouă.

Mărirea lungimii Opel-ului la 4,90 metri și a ampatamentului la 2,83 metri aduc cu ele un interior spațios și confortabil. Liniile exterioare curbate, elegante, asemănătoare cu coupé se potrivesc la acest hatchback dotat cu tehnologii de nivel superior.

Comparativ cu Opel de prima generație, volumul portbagajului este mai mic, având 490 litri, dar este suficient de încăpător pentru bagajele unei familii care își dorește o excursie la munte.  

Iar pentru ca acestea să fie organizate perfect, folosiți Tavita portbagaj spate negru 1 bucata OPEL INSIGNIA  II B hatchback (2017+), pe care o puteti achizitiona de aici.

Motorizare

Motorul de 1,6 litri pe benzină oferă siguranță la călătorii lungi sau scurte, iar sedanul atinge 100 km în mai puțin de nouă secunde. Opel Insignia II are o cutie de viteză manuală cu sase trepte și face față la conducerea autoturismului pe o autostradă, putând atinge peste 220 km/h. Autoturismul are 200 CP și aduce o putere de 280 Nm. Consumul mixt de combustibil, este de 6,6 l la 100 km parcurși.

Interior auto de înaltă calitate și foarte confortabil

Opel Insignia II 2017 oferă un interior elegant, cu dotări moderne, controlul climatizării fiind ușor  accesibil. Scaune confortabile și plăcute, confecționate din materiale moi asigură atât conducătorului auto, cât și pasagerilor care îl însoțesc în călătorie.

Banchete confecționate din materiale moi și plăcute, asigură celor care îi țin companie conducătorului auto un confort minunat. Sistemul de sunet și muzica care îi însoțește pe durata călătoriei este un plus care acompaniază peisajele pe care aceștia le admiră pe ferestrele laterale ale autoturismului.  

In cazul că aveți copii mici în mașina Dvs., conform codului rutier este obligatoriu scaunul pentru copii. In Opel se pot monta ușor aceste scaune pentru copii, însă aveți grijă ca aceste scaune să fie modele autorizate. Fiind vorba de siguranța copiilor este important a se verifica proveniența acestuia. Un scaun confortabil face ca și copiii să se simtă bine în această călătorie. Vă veți bucura împreună de confort și bucurie, la orice drum în oraș sau în drumetii de weekend.

Drum bun!