Pregătiri, pregătiri…

on
Categories: Informatii utile

Familia noastră anul acesta va petrece concediul în Italia. Este o călătorie programată din timp, cu multe căutări ale destinațiilor potrivite.  Fiind iubitori ale clădirilor istorice, a fost o alegere clară a destinațiilor. Orașe istorice frumoase, unde o să avem ce sa admirăm. O să fie iar vorba de suveniruri frumoase, cafeaua espresso cum numai acolo putem să bem și multe, chiar foarte multe fotografii.

Alfa Romeo este pregătit de drum, am avut recent și verificarea tehnică a mașinii și totul este în regulă. Întrucât avem grijă de autoturism, cumpărăm toate cele necesare pentru ca să fie mereu gata de plecare.

Alfa Romeo 156 este o mașină cu stil. Noua ne place pentru ca este încăpătoare si confortabilă. Pe de altă parte, scaunul copilului poate fi așezat ușor si el se simte foarte bine. De obicei punem muzică în timpul călătoriilor, în funcție de inspirație. La ultima excursie către Cluj, când am vizitat o mătușă ce își aniversa o frumoasă vârstă, pustiul nostru a ascultat o grămadă de melodii pe care le fredona încă de la grădiniță. Cântece de la Gasca Zurli, pe care le știa deja de ceva vreme.

Dat fiind că în calatorii îl luăm și pe el, întreținerii mașinii ii aloc mult timp și importanță deosebită, inclusiv curățeniei interioare. Spăl des și covorașele auto. Mai ales când afară este vreme rea se pot murdări, dar nu este nici o problemă. COVORASE ALFA ROMEO 156 1997-2006 au fost cumpărate de aici, dar avem in plan si achiziția pentru o tăviță portbagaj. Preșurile auto dedicate se pot curăța cu jet de apă, la spălătorie auto sau în curtea casei, depinde unde preferi să rezolvi aspectele legate de curățenie. Când am timp merg la spălătorie, iau și o cafea și studiez noile știri. Pot beneficia servicii de calitate și puțină relaxare. Merităm cu toții momente speciale, când ne detașăm și visăm la o vacanță.