Presuri auto pentru MINI Countryman II 2017+

on
Categories: Informatii utile

MINI Countryman II 2017+ beneficiază, ca toate automobilele prezentate pe interiorauto.ro, de presuri auto de calitate pentru a avea un interior curat și confort. Întreținerea lor ușoară a acestor covorase cauciuc auto le recomandă ca fiind foarte potrivite ca o următoare achiziție în lista voastră de cumpărături.

Puțin istoric

Noul MINI Countryman a fost prezentat oficial, în premieră mondială la Salonul Auto de la Los Angeles. Se întâmpla în 18 noiembrie 2016, urmând ca lansarea pe piața din Europa să se facă in primăvara anului următor.

Tradițiile mărcii britanice sunt prezente în toate modelele MINI, mai ales la această versiune MINI Countryman II 2017+ cu design specific acestui brand și culori magnifice, Island Blue metalizat si Chestnut. Prima generație de Countryman a apărut în 2010, cu opțiuni suplimentare față de celelalte mașini anterioare, păstrându-și eleganța specifică britanică. A fost primul MINI cu patru uși, un hayon mare, cinci locuri si tracțiune integrala opțională. In lume s-au vandut peste 540.000 de unități.

Performanțe

Mini Countryman un hatchback elegant cu o lungime de 4,3 m și o lățime puțin peste 1,8 m care se strecoară prin trafic cu o agilitate de neegalat, are o greutate de 1,5 t.

Specificațiile tehnice ale Mini Countryman Steptronic 2017+ ne prezintă un automobil cu 5 scaune, 5 uși și un motor pe benzină, de 1998 cm3. Cu o putere de 231 CP la un cuplu de 350 Nm @ 1450-4500 rot/min, autovehiculul are o acceleratei 0 – 100 km/h în 6.5 sec.

Cutia de viteze automată Steptronic are 8 viteze. Viteza maximă cu care MINI Countryman II 2017+ se poate deplasa este de 234 km/h, dar este recomandat ca aceasta să se facă în locuri special amenajate. Orice conducător auto trebuie să țină seama ca pe drumurile publice să tină cont de regulamentul rutier în vigoare. Cu un standard ecologic Euro 6, MINI este în pas cu tehnologia.

Consumul de combustibil urban este de 8.5 l/100 km, iar cel mixt atinge valoarea de 6.9 l/100 km.

Cât de mult spațiu are portbagajul?

Varianta de bază are un volum de 450 l, dar portbagajul poate fi lărgit ptrin plierea banchetelor din spate, obținând până la 1390 l.

Pentru că vorbeam de interiorul mașinii și despre covorase cauciuc, aceste COVORASE PREMIUM PENTRU MINI COUNTRYMAN II 2017+ fac parte din Gama Premium, fiind prevăzute cu un sistem anti-derapant astfel încât se fixeaza foarte bine pe suprafața podelei si conține 4 piese cu posibilitate de prindere in podea (butoni de fixare). Acești butoni va ajuta să fixați accesoriile de interior auto foarte bine in zona din fata pentru a evita deplasarea in timpul condusului.