Preșuri personalizate pentru magnificul SUV Hyundai Kona

on
Categories: Informatii utile

Cu un design avangardist si echipamente de top, Kona a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea clienților ce au un stil de viață mai dinamic.

Autoturismul creat de HYUNDAI este un SUV puternic pregătit pentru orice drum. Fie că circuli în oraș, fie că te încumeți la călătorii prin munții României, Kona va fi ceea ce te aștepți să fie: Tu îi dai tonul!

Călătorește fără griji

Trebuie să ai mereu curajul de a merge pe propriul drum, fără a urma tendințe și trenduri. Cele mai bune momente din viață sunt cele în care iei singuri deciziile, având curajul sa fii diferit. Conducând Hyundai KONA te vei simți sigur si confortabil. Îl conduci. Îl definești.

Kona are parte de un spațiu extins și încăpător.

Te obișnuiești cu el, fiind conceput pentru a crea dorința, vei adora să conduci și să simți plăcerea unui 4×4 de 1591 cm3, cu o putere de         177 CP @ 5500 rot/min și cuplu de 264 Nm @ 1500-4500 rot/min.

Performanță

Consumul de combustibil (benzină) mixt al Hyundai Kona este de 7.3 l/100 km. Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h         în numai 7.9 secunde. Rezervorul autoturismului are o capacitate de 50 l.

Cu o viteză maximă de 205 km/h, SUV-ul Hyundai KONA te va încânta, mai ales că are standardul ecologic Euro 6, cu emisii CO2 la o valoare de 169 g/km.

KONA este o mașină cu masa maximă autorizată de 1930 kg, o gardă la sol de 170 mm și diametrul minim al cercului de virare la 10.6 m.

Creat pentru stilul tău!

Atenția pentru detalii contribuie la sporirea atractivității modelului KONA creat de Hyundai cu un coeficient aerodinamic (Cx) de 0.32.

Numărul de viteze  al cutiei automate este de 7 DCT. Vei conduce cu plăcere un autovehicul performant ce are pneuri de 235/45 R18 și jante de 7.5J x 18.

Preșuri personalizate

Kona beneficiază de spațiu generos pentru pasageri și bagaje, dar și de compartimente suplimentare de depozitare. Volumul minim al portbagajului este de 544 l, dar acesta poate ajunge până la  1297 l.

Iar pentru interiorul mașinii ai la îndemână pe interiorauto.ro un set de covorașe auto dedicate. Setul de presuri personalizate Hyundai Kona face parte din Gama Premium. Este prevăzut cu un sistem anti-derapant astfel încât se fixează foarte bine pe suprafața podelei și conține 4 piese + 4 accesorii de prindere in podea. 

COVORASE PREMIUM PENTRU HYUNDAI KONA 2017+