Prin Bucovina cu Audi Q5 2017

on
Categories: Informatii utile

O excursie reușită ne-o amintim multa vreme după ce am ajuns acasă. Ne amintim fie peripețiile întâmpinate înainte de plecare, când planurile nu ne ies așa cum doream, dar si impresiile plăcute cu care ne întoarcem.

Așa cum ne-am obișnuit, ultimul weekend din luna, familia mea l-a petrecut la munte. Știm cu toții ca după o luna încărcată, cu multa munca si poate ceva stres zilnic, avem nevoie de o ieșire. De data aceasta am ales sa călătorim in Bucovina . Frumoase locuri !

Am pregătit de drum Audi Q5, mașina pe care am îndrăgit-o si in care reușesc sa petrec clipe plăcute. Este chiar mașina mult-visata.

Se știe ca majoritatea dintre noi petrecem mult timp din zi in autoturism, fie intre doua întâlniri importante, fie la calatorii mai îndepărtate. Cu Audi, orice drum devine plăcut, datorita confortului interior.

Recent am cumpărat pentru Audi Q5  covorașe auto noi si o tăviță portbagaj. Costa 185 lei si am cumpărat-o de aici. Întrucât pe interiorauto.ro produsele sunt personalizate pentru fiecare autoturism, eu am ales preșurile auto dedicate. Tăvița îmi era necesara, voiam sa păstrez curat portbagajul, știind că am de adus niște plante de acolo. Având tăvița portbagaj  a fost ușor. Se scoate, se curață simplu, iar bagajele sunt în siguranță.

Covorașele auto sunt de asemenea foarte practice, reținând murdăria lichida si putând fi spălate cu jet de apa, simplu si comod.

SUV-ul cu tracțiune integrala a făcut față cu brio la orice drum. O mașină puternica, cu model nou, inovativ. Partea frontala eleganta , cu linii bine marcate. Când vorbim despre interior, care spuneam ca este atât de confortabil încât nici nu simți oboseala daca conduci mai mult timp. Mai pot menționa și  materialele de foarte bună calitate. Bordul este realizat din polimer moale, plăcut la atingere.

Scaune comode, largi si încăpătoare. Sistemul de sonorizare este excelent, care ne-a oferit maximum de calitate, reusind sa avem o calatorie distractiva si placuta.