Putere – la propriu și la figurat

on
Categories: Informatii utile

Când dispui de 190 CP tot ce ai de făcut este să ii și folosești… Având la dispoziție o infrastructura de calitate superioară, poți pleca cu AUDI Q5 2009-2016 în orice călătorie fără să iți faci griji de capacitatea motorului sau de caracteristicile tehnice ale autoturismului.

Un SUV cu 5 uși încăpător și puternic, ce atinge 100 km/h in 8,4 secunde. Emisii în norma Euro VI, de 146 g/km CO2, o tracțiune 4×4 cate te ajută să urci pe munte pentru a admira peisajele superbe, fie la ceas de zi, fie la ceas de seară, când totul este mai romantic.

Iluminare interioară reconfortantă, sistem audio excelent la care poți asculta noul album din muzica preferată, fie la volum mare, dar și în surdină atunci când vrei să admiri priveliștea însoțit fiind de un ambient plăcut.

Dotează-ti mașina cu cele necesare călătoriei si vei beneficia de confortul unui autoturism încăpător și modern.  Presuri auto dedicate iți stau la dispoziție aici, sunt de culoare neagră, rezistente și ușor de întreținut. Covorașele auto sunt din cauciuc si se spală cu un simplu jet de apă.

Orice conducător auto șofează cu plăcere atunci când are la dispoziție o mașină bună, de încredere si puternica. Firma AUDI si-a creat un brand cu reputația de a avea autoturisme cu care te poți simți bine, te simți puternic si încrezător in forțele tale.

Pornești la drum atât la propriu când intri pe cea mai nouă autostradă pe care poți testa caracteristicile tehnice prezentate, dar și la figurat când iți faci curaj și începi o noua afacere, mai prospera și mai de succes, fiind absolut convins de șansa ta de reușită.

Plăcerea de a te simți la volanul unui Audi Q5 te inspira și visezi la întâlnirea importantă care te așteaptă la destinație. Singur sau însoțit, nu mai contează așa de mult când este vorba de senzația plăcută care te cuprinde când ești la volan… Vezi șoseaua din fata, observi celelalte mașini și mergi în continuare pe drumul tău. Care mereu te duce într-un loc frumos si important.