Putere și siguranță

on
Categories: Informatii utile

A treia generație ŠKODA Octavia este primul model al producătorului auto ceh care este bazat pe noua platformă modulară a grupului Volkswagen, platformă care stă si la baza Volkswagen Golf. Autoturismul ŠKODA Octavia 3 este mai lung cu 90 mm, mai lat cu 45 mm și are un ampatament mai mare cu  un metru. Este un automobil modern, cu design nou ce beneficiază de muchii fine si discrete pe exterior, iar farurile duble cu led aduc un plus de eleganta.

Au crescut dimensiunile in interiorul mașinii, beneficiezi de confort sporit si de cel mai spațios interior din clasa compactă. Pe lângă aceste aspecte, la confortul general se adaugă lumini ambientale plăcute și armonioase, distribuite în întregul interior al mașinii. Poți să iți alegi o altă nuanță in funcție de dispozitie, gama fiind variata:  zece variante de culori. Te poți simți șic, sau poate devii romantic, combinând culoarea potrivită cu o muzică bună, asigurată de sistemul de sunet Canton, la o claritate absolută a sunetului muzicii sau a vocii. Are 10 difuzoare, inclusiv un centre-speaker și un subwoofer în portbagaj. ŠKODA Octavia III are cel mai mare portbagaj, cu o capacitate de 590 de litri. Tăvița portbagaj poate fi un accesoriu la fel de util in orice mașină.

O mașină Simply Clever, cu care te simți excelent oriunde călătorești.  Poți să dotezi autoturismul cu covorașe auto perfecte pentru acest model, un set complet poate fi achiziționat de aici.

Covorașele auto personalizate pentru Octavia III te ajută să menții curățenia în autoturism, sunt foarte ușor de curățat, sunt confecționate din cauciuc de calitate superioara.

Ca o surpriză oferita de ŠKODA, sub scaunul pasagerului din față se află o cutie pentru umbrelă, de aceea orice vreme ploioasă te găsește pregătit atât cu automobilul pus la punct, cât și cu accesoriile absolut necesare pe vreme ploioasă: covorașele auto stil tăviță. Întâmpină ploaia cu un zâmbet, având la îndeamnă tot ce ai nevoie.