Recreere si confort

on
Categories: Informatii utile

Citroën Berlingo a devenit vehiculul recreațional de familie, putând transporta 5, pana la 7 pasageri. Este un autoturism elegant si practic, util pentru drumețiile montane sau la câmpie, cu un plafon multifuncțional prin care poți privi cerul însorit sau stelele într-o seară frumoasă. Dar tot atât de bine poți simți aerul curat in autoturism, prin deschiderea completa a acestuia.

Confortabil la interior si elegant la exterior, atrăgând privirile celor ce iubesc marca Citroën. Bandouri laterale de culoare neagra, la care se adaugă mânerele exterioare la uși si carcase la oglinzile exterioare, toate de culoare neagra. Un stil complet cu geamuri laterale cu tenta închisă care te feresc de privirile curioșilor, dar si de razele soarelui prea insistent.

Poți beneficia de covorașe auto dedicate pentru Citroën Berlingo, putând achiziționa de pe interiorauto.ro covorașele auto de care ai nevoie.

Exista spațiu de depozitare sub scaun unde poți plasa lucruri necesare a fi la îndeamnă, iar daca te afli la volan vei simți plăcerea șofatului având volanul îmbrăcat in piele, curbele drumurilor din fata ta devenind mult mai palpitante.

Mașina are doua uși laterale culisante care aduc ceva special, iar interiorul beneficiază de o modularitate optimă, scaunele din spate putând fi rabatate individual sau împreună. Poți sa obții  o podea plată prin câteva configurări simple. Scaunul anterior are o măsuță tip avion si buzunar pe partea din spate a spătarului.

Prin deschiderea hayonului ai parte de o noua senzație, putând transforma autoturismul oricând in spațiu de odihna. Fereastra hayonului se deschide prin apăsarea unui simplu buton si iți permite sa umbli la lucrurile pe care le ai depozitate, fără a mai deschide ușa in întregime.

Portbagajul este spațios si poate oferi adăpost bicicletelor copiilor, care vor adora călătoriile cu mașina, mai ales daca la destinație au parte de plimbări lungi cu bicicletele, in minunata natura verde si aerul curat din pădurile României.