Renault Scenic II, alegerea potrivită pentru fiecare familie

on
Categories: Informatii utile

Ce opțiuni există

Când ai de ales între Renault Scenic II 2003-2009 cu motorizare pe diesel sau benzină, te gândești la o analiză a fiabilității acestui autovehicul încăpător și excelent pentru o familie care se deplasează prin oraș zi de zi. Spațiul interior și confortul sporit, caroseria și dotările care asigură o stabilitate și o siguranță de care oricine are nevoie.

Mașina cu care mămica duce copiii la grădiniță sau la școală trebuie să fie un automobil care se strecoară abil prin trafic. Să fie confortabil și ușor de întreținut, întrucât timpul dedicat familiei să fie prioritar.

Motor pe benzină sau pe diesel?

Motorizări variate și dotările pe care le poate avea Renault Scenic oferă o mare diversitate celor ce doresc o mașină frumoasa și practică. Scenic de a doua generație cu un motor de 1390 cm3 are 98 CP cu un consum mixt de 7.4 litri de benzină la 100 km, existând a doua  variantă disponibilă, cu motorul de 1.5 dCi cu o putere de  80 CP, are un consum de doar 4.7 litri de motorină. Întreținerea celor două variante de autoturism este diferită, trebuie luate în calcul reviziile la un service autorizat, ce diferă complet între aceste doua variante. Trebuie consultați specialiștii in domeniu, care vă pot furniza toate detaliile necesare. De aceea opțiunea pe care o alege o familie, când face o achiziție a unui autoturism, va ține cont de toate aspectele, atât tehnice, cât și comerciale.

Accesorii utile

Se apropie perioada din an în care este obligatorie schimbarea anvelopelor de vară cu cele de iarnă. Daca mașina nu este dotată cu două seturi de anvelope, aveți nevoie să cumpărați anvelope de tipul 195/65 R15, modelul prevăzut pentru Renault Scenic II 2003-2009.

Pentru Renault Scenic, sunt disponibile și covorașe auto dedicate, din cauciuc, care se pot achiziționa de aici.

Aceste covorașe interior auto cauciuc 4 piese negru sunt speciale pentru variantele RENAULT SCENIC II, GRAND SCENIC II 2003-2009, SCENIC III, GRAND SCENIC III 2009-2019. Se întrețin cu ușurință, având nevoie doar de un jet de apa curata si un loc în care să se usuce puțin înainte de a le așeza înapoi la locul lor. Simplu si comod, se pot spăla atât în curtea casei Dvs., cât și la o curățătorie auto.