Sandero – primul model cu noua siglă a companiei Dacia

on
Categories: Informatii utile

Istoric

Dacia Sandero este un autoturism de tip hatchback cu 5 uși, pe care fabrica din Mioveni îl produce din anul 2007. Uzina Dacia a lansat oficial Sandero pe piața românească în data de 3 iunie 2008. Acesta a avut parte de o ceremonie specială la World Trade Plaza.

Ca o noutate a momentului de aparitie a automobilului Sandero, el a fost primul model care purta noua siglă a companiei Dacia. Sandero II este prezent pe piață din 2012, cu o variantă modernizată și actualizată nevoilor conducătorilor auto.

Tehnica la analiză

Dacia Sandero II STEPWAY 0.9 TCE este un Crossover performant cu o viteza maximă de 168 km/h.  Are un motor pe benzină de 898 cm3, cu o putere de 90 CP. Cutia de viteze este manuală, dar nu este o problemă pentru orice conducător auto. Putem conduce un Sandero atât în oraș, și cu mare plăcere în exterior, la o plimbare către bunicii de la țară.

Consumul de combustibil – urban este de 6.6 l/100 km, dar cel extra-urban ajunge la o valoare de 4.7 l/100 km. O valoare mixtă a consumului este 5,4 litri la 100 km. Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h într-o durată de 11.1 secunde.

O excursie de weekend devine foarte plăcută când te urci împreună cu familia în acest autovehicul ce are cca 4,1 m lungime și poate fi parcat cu ușurință oriunde. Poate ca pe traseul către rudele de la țară vei face popasuri pentru relaxare, pentru admirarea peisajului, sau poate copiii vor să alerge fericiți puțin, pe când tu și soția ta savurați o cafea rustică la popasul preferat.

covorase auto

Povesteam despre Sandero II, pentru care avem și covorașe auto covorase auto cauciuc, cu model foarte frumos și care sunt tocmai bune pentru a echipa o mașină înainte de excursia cu familia. Nu sunt covorase auto de lux, dar arată așa de bine încât ai crede asta despre ele. Interiorauto.ro are produse de calitate care au succes.

Poți cumpăra presuri auto, COVORASE PENTRU DACIA SANDERO II 10. 2012 +, de aici.

Sau poti alege și alte produse pentru mașini, tavite portbagaj sau huse pentru scaune, alegând modelul, marca și anul fabricației acestui autovehicul.