Tăvița portbagaj dedicată – DUSTER II 4×4

on
Categories: Informatii utile

Dacia Duster II 4×4 este un autoturism foarte practic, cu tăvița portbagaj dedicată, atât pentru drumurile de toate tipurile din Romania, dar și pentru drumeții la iarba verde pe dealuri sau munți.

Grila frontală proeminentă aduce un design impecabil, iar acest automobil creat de Dacia atrage toate privirile pe șosea, întrucât beneficiază de culori superbe care îl scot în evidență oriunde ar circula. Va fi observat imediat în peisajul urban, printre multitudinea de branduri pe care le avem la noi deja.

Confort și siguranță

Specificul acestui SUV spațios sunt spațiile de stocare generoase din uși și cele din spatele scaunelor față, spații foarte utile în excursiile cu familia.

Aspectul impozant al mașinii este îmbunătățit de barele de protecție ale autovehiculului. Duster are un design ireproșabil și creează impresia de confort si siguranță când îl vezi pentru prima dată.

Dotări ale mașinii ca: Stop & Start / Energy Smart Management, sisteme de asistență consum redus Funcție/Mod ECO, au propulsat autoturismul SUV pe piața internațională.

Când a apărut pe piață, arena IT a realizat un review complet, menționând deaspre acest model: ”o mașină corectă care te poate duce aproape oriunde”, adică exact ceea ce spuneam în primul paragraf al acestui articol.

Pentru o mai bună organizare a spațiului, Duster II 2018+ a beneficiat de un design nou, ce aduce o aerodinamică specifică.

Mașină spațioasă cu tăvița portbagaj dedicată

A fost testat un Dacia Duster 1.5 dci oferit de către Auto Europa – Timișoara. Duster dispune de un motor 1.5 DCI, de 110 cai putere, cu tracțiune 4×4, cutie manuala cu 6+1 trepte și varianta de echipare Prestige.

”Am plecat la drum patru persoane cu bagaje pentru un weekend. Portbagajul a fost plin ochi, dar am avut cu noi și alte lucruri pe lângă haine. Cred că spațiul din mașină poate face față cu brio unei familii cu 2-3 persoane cu bagaje pentru o săptămână.” Această remarcă ne spune clar că Duster merită să aibă parte de cele mai bune accesorii.

Pentru acest portbagaj, interiorauto.ro furnizează soluția cea mai bună: tăvița portbagaj dedicată.

Tăvița poate fi achiziționată de aici și beneficiază de ofertă specială în această perioadă.

PROTECTIE DE PORTBAGAJ PENTRU DACIA DUSTER 4×4 II 2018+