Tăvița portbagaj dedicată pentru Mercedes-Benz M-Class W166

on
Categories: Informatii utile

Schimbare de look

Mercedes-Benz GLE-Class, pe care până în 2015 producătorul german îl denumise M-Class este un Crossover SUV de lux, de clasă medie, cu tracțiune pe 4 roti. A fost dezvoltat segmentul SUV premium odată cu lansarea M-Class,  iar din toamna anului 2015, modelul poartă numele de GLE, subliniind poziționarea sa ca SUV  în familia de modele E Class. Tăvița portbagaj dedicată puteti achizitiona aici https://interiorauto.ro/produs/tavita-portbagaj-spate-crem-1-bucata-mercedes-w166-m-class2011-gle-2015/

Odată cu lansarea la New York Auto Show a modelului W166 din generația a treia, facelifted, M-Class a fost redenumită GLE-Class, conform nomenclaturii revizuite adoptate de brand. Ca urmare, SUV-urile folosesc denumirea de bază „GL”, urmată de plasarea modelului în ierarhia Mercedes-Benz:

  • Litera “G” este pentru Geländewagen (limba germană, pentru vehicul off-road) și face aluzie la G-Wagen de lungă durată. Litera “L” acționează ca o legătură cu litera care îi urmează în codificare,  iar litera “E” accentueaza clasa din care face parte – GLE fiind SUV-ul echivalent cu clasa E.

Designul exterior al autoturismului emană prezență și putere, aducând o îmbunătățire a aerodinamicii în segmentul SUV. Interiorul mașinii este mai spațios și confortabil, sistemul de afișaj de la bord are ecrane color mai mari.

A treia generație

Motorul lui Mercedes Benz W166 asigură o economie de combustibil îmbunătățită, caracteristicile fiind superioare. SUV-ul dispune de motor puternic cuprins între 3498 cc, care furnizează o putere de 302 CP și până la 5461 cc, la modelele mai noi, la care se obțin 518 CP.

Autoturismul are o agilitate pe drum și performanțe superioare pe șosea,  On&Off Road Package, o stabilitate sporită si confort în conducerea acestuia.

Recomandări și studii

Pe baza unui studiu realizat de firma de cercetare și consultanță auto AutoPacific din California,  Mercedes M-Class a câștigat primul loc în categoria „Luxury Crossover SUV”, fiind desemnat vehiculul ideal. Pentru acest SUV deosebit se poate achiziționa tăvița portbagaj dedicată. Tavita portbagaj spate crem 1 bucata Mercedes W166 M-CLASS2011-; GLE 2015- este disponibila aici.

Această tăviță are aceeași culoare ca și ”covorase interior auto cauciuc 4 piese crem”, de aceea se pot cumpăra și ca set complet.

Mercedes Benz  W166 – un SUV confortabil și luxos, cu dotări și accesorii care ajută conducătorul auto să  se simtă puternic și sigur pe el.